Darko Vodopija  +385921762041

Postavit ću samo jedno pitanje; dali je organizam alergičan. NIJE alergičan, problem je u oslabljenom i poremećenom imunitetu koji ne zna odgovoriti na opasnost. Alergija na pelud, alergija na prašinu, alergija na grinje, alergija na hranu, alergija na ubod insekta, alergija na hranu, alergija na toplinu, alergija na hladnoću alergija na  sve. Svakodnevno nas zatrpavaju promotivnim informacijama o mogućim problemima zbog povećane koncentracije peludi ambrozije, bora, breze, trave. Opasno je izaći iz kuće, izbjegavajte prirodu zbog mogućih zdravstvenih tegoba, izbjegavajte fizički napor, odselite se (nitko ne zna kuda), nemojte sušiti robu na otvorenom, nemojte jesti voće jer možda ima alergen, nemojte jesti povrće zbog moguće nadutosti i još mnogo suludih preporuka. Kad sam u mogućnosti onda kao i mnogi drugi pročitam novine, slušam radio, gledam televiziju, svi nude hrpu preporuka što je dobro, koje su namirnice najzdravije kako na prirodan način riješiti zdravstvene tegobe. Neki sa preporukama idu dalje, a to su preporuke za tablete, kapsule sa čudnovatim sastojcima iz pitaj boga odakle i na kraju rezultat svega toga je ( rezultati uspjeha nisu objavljeni ). Naravno da nitko neće objaviti poražavajuće rezultate, kolika je šteta tijelu učinjena gutanjem tableta ii kapsula sa mogućim nuspojavama, mogućima znači gotovo sigurnim štetnim djelovanjem na sluznicu. Sve veći broj revolucionarnih otkrića, a broj onih koji se osjećaju loše i navodno imaju neku vrstu alergije sve je više. Pa kava je to velika znanost kad se ne zna uzrok takozvanih alergija već se samo iznose pretpostavke, možda je ovo, možda je ono, sad ćemo pratit pa ćemo vidjeti što dalje. Što dalje to gore, a prognoze govore kako oboljelih jako povećati. Koliko je to ili su gotovo svi osuđeni na neku vrstu podnošljivo lošeg i jako lošeg stanja.

Iz iskustva znam da je alergiju na pelud, alergiju na prašinu i alergiju na grinje kod nekih je moguće zaustaviti u relativno kratkom roku. Po mojem mišljenju postoje osobe sa alergijom i osobe sa takozvanih alergijom.

  1. Prema mom iskustvu oko 2% do 4% osoba ima stvarnu alergiju i velike zdravstvene probleme. Osobe koje su stvarno alergične prilikom napada alergije mogu se doslovce ugušiti. Kad alergen dođe do gornjih dišnih putova počinje odgovor imuniteta koji bi trebao zaustaviti i riješiti dolazeću opasnost. Kad izostane pravodoban odgovor imuniteta limfni čvorovi iz organizma povlače veliku količinu limfe koja se skuplja u limfnim čvorovima vrata, usta i glave. Limfni čvorovi naglo nateknu i počinje proces zatvaranja gornjih dišnih putova. Organizam postepeno ostaje bez zraka i podsvjesno započinje ulaz zraka kroz usnu šupljinu direktno u pluća. Zrak udahnut kroz usnu šupljinu nije pročišćen od alergena koji se u normalnoj situaciji zadrže na dlačicama nosne šupljine i sluznice nosa, dolazi velika količina alergena direktno u pluća što dodatno nadražuje sluznicu bronhija što dalje ima za posljedicu jak kašalj. Kašalj dodatno otežava disanje, a otečeni limfni čvorovi u predjelu vrata, usta i glave iz organizma i dalje uzimaju limfu što limfne čvorove dodatno povećava. Oteklina koja se stvara može u potpunosti zatvoriti dišne putove što kod alergičara može dovesti do gušenja sa smrtnim posljedicama.
  2. Osobe koje povremeno imaju probleme ja bi rekao da su to sezonci odnosno imaju povremene probleme alergije, prema mom iskustvu ima ih puno. Takve osobe imaju probleme alergija koji nisu po život opasni, međutim znaju dosta negativno utjecati na kvalitetu života. Problemi se mogu opisati kao suzenje očiju, iritacija sluznice nosa, dugotrajno kihanje, curenje iz nosa, naravno da sve to može stvoriti veliku nelagodu. Problem se javlja zbog toga što imunološki sustav nije u formi da trenutno riješi problem, međutim čim prestane direktni utjecaj alergena stanje se smiruje do potpunog poboljšanja. Problemi se s vremenom mog povećati zbog toga što se imunološki sustav svakodnevno iscrpljuje i dolazi do pada imuniteta što se može negativno odraziti na imunitet u cijelosti. Iscrpljen i oslabljen imunitet nije u stanju obraniti organizam od virusa i bakterija što dalje dovodi do lakšeg razvoja upalnih procesa u organizmu. Kod osoba sa povremenim problema postoji rizik da će protekom vremena doći do težih alergija.
  3. Osobe koje nemaju probleme alergija ili ih ne prepoznaju kao takve. Kod takvih osoba imunološki sustav je u formi i jednostavno na prirodan način uklanja alergene iz organizma. Takvim osobama nikako ne bi preporučio preventivno uzimanje preparata koji imaju moguće nuspojave. ZAŠTO, zbog toga što moguće nuspojave znatno oštećuju imunitet i postoji velika vjerojatnost da oštećeni imunitet neće znati odgovoriti na potencijalnu prijetnju.  

Prema podacima u prošlom stoljeću broj alergičnih osoba bio je oko 2 % da bi se danas taj broj alergičara popeo na oko 30 % sa tendencijom rasta ( kako je krenulo ne piše nam se dobro ), podatak bi se trebao odnositi na takozvani razvijeni svijet. Svako malo iznose nove teorije o uzrocima problema alergija, većina teorija je bez ikakvih dokaza. Tako smo svjedoci kad nema rješenja problema mora se pronaći krivac, međutim tu nema problema jer krivi su svi oni koji imaju problem. Krivi su zbog svog neodgovornog ponašanja koje je kod nekih počelo u djetinjstvu većina problema počinje u ranom djetinjstvu pa se nastavljaju do kraja života. Naravno da smo sami krivi što nismo boravili u prirodi, nismo se dovoljno bavili sportom, nismo pazili na prehranu, počeli smo pušiti, piti i živjeti neodgovorno prema sebi. Međutim mnogi su bili krajnje odgovorni prema sebi, ne piju, ne puše, zdravo se hrane i bave sportskim aktivnostima pa opet imaju velike probleme. Nije važno i njima su pronađeni krivci u roditeljima, precima, ukućanima, sredini u kojoj žive ili uvjetima rada.

Moje mišljenje ne podržava naprijed iznesene stavove zbog toga što smatram da je krivac svih problema upala sluznice i limfnih žlijezda. Alergija na pelud, alergija na prašinu, alergija na grinje je usko povezana sa upalom sluznice i limfnih žlijezda. Takozvani alergeni potiču lučenje sluzi koja treba očistiti dišne putove, kad je sve u redu sluz i slina na neki način očiste naš organizam. Kad je sve u redu sve ide brzo i jednostavno, međutim kad je sluznica otekla ili su kanali začepljeni tad dolazi do problema. Sekret koji se izlučuje iz sinusa i limfnih žlijezda pun je bakterija možda i virusa, a sve to aktivira imunološki sustav. Organizam luči sve više sluzi koja stvara problem nelagode, međutim imunološki sustav radi neprekidno ( danima, mjesecima kod nekih i godinama ) što iscrpljuje imunitet i vodi padu imuniteta. Znači da treba riješiti upalu, kad se riješi upala imunološki sustav ima mogućnost odmora i prikupljanje snage za obranu od virusa i bakterija koji mogu napasti naš organizam. 

Bronhitis – Astma – Opstruktivne plućne bolesti

Slijevanje zagađene sluzi limfe iz gornjih dišnih putova u pluća, disanje na usta čime se direktno udišu: alergeni, prašina, bakterije i virusi dovode do upale sluznice bronhija što izaziva dugotrajan kašalj (Bronhitis). Zbog velikog naprezanja i isušivanja sluznice bronhija sluznica bronhija natekne što dovodi do stanja koje nazivaju „Astma“. Organizam podsvjesno pokušava ublažiti postojeće stanje nadražaja kašlja pa dolazi do plitkog disanja da se udahne što manje alergena koji nadražuju sluznicu bronhija, podsvjesnim smanjenjem udaha smiruje se i kašalj. Na prvi pogled kao da je Bronhitis nestao što nije točno, Bronhitis (upala sluznice bronhija) je i dalje prisutan samo nije manifestiran iscrpljujućim suhim kašljem. Astma je ponekad jače izražena što ovisi u kojoj je formi imunološki sustav što opet regulira upala gornjih dišnih putova. Kad dulje vrijeme nema upale gornjih dišnih putova Astma se može gotovo potpuno povući, međutim onda se iznova može javiti suhi kašalj izazvan disanjem na usta zbog upale gornjih dišnih putova. Uglavnom organizam dolazi u začarani krug. Kad upalni procesi potraju dulje vrijeme razvijaju se razni oblici opstrukcije pluća. Prema mom mišljenju Astma nije nasljedna, uglavnom je posljedica upalnih procesa. Kad se zaustavi upala gornjih dišnih putova velike su šanse da nestane Bronhitis i Astma. Zašto mislim da je tako. Zbog toga što zaustavljanjem upale gornjih dišnih putova ne dolazi do iscrpljivanja imunološkog sustava, a samim time neće dolaziti do slijevanja zagađene sluzi limfe u dušnik i pluća. Slijevanje onečišćene limfe u pluća dovodi do toga da ista oblaže sluznicu bronhija čime dodatno pogoršava već loše stanje. Nakupljena sluz postaje sve gušća i doslovce se lijepi za sluznicu pluća te ju je gotovo nemoguće iskašljati, neki će reći da izostaje produktivni kašalj. Postojeće loše stanje moguće je riješiti tako da se potakne rad sluznice koja će svojim prirodnim vlaženjem doslovce otkinuti nakupljenu i zalijepljenu sluz koja ne dozvoljava rad i prirodnu funkciju bronhija. Budući da je nakupljena sluz u stvari sluz koja je u pluća dospjela slijevanjem iz područja sinusa organizam je prepoznaje kao strano tijelo koje organizam pokušava izbaciti kašljem. Nakupljenu sluz nije moguće odstraniti zahvatima punkcije, kiretaže ili nekim drugim zahvatom osim odstranjivanja dijela plućnog krila što je nažalost ponekad neizbježno zbog toga što takozvana dobroćudna nakupina može postati zloćudna. Vjerovanja da će boravak u rudniku soli izliječiti astmu nisu točna kao što astmu neće izliječiti ni slana soba. Kad oboljeli boravi u rudniku soli i slanoj sobi smješten je u okruženje koje je gotovo sterilno pa samim time nema znatnog podražaja na oteklu sluznicu bronhija  

 

Vodopija Darko   +385921762041 Telefon, WhatsApp, Viber  

vOva e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.   

 

Poštovani Darko, evo da vam se ponovo javim i zahvalim još jednom na vašoj nesebičnoj pomoći i vašem sirupu. Malena se nakon popijenih 5 bočica sirupa u potpunosti riješila pitirijazis albe i više nema ni točkicu. Da i ne govorim koliko nam vaš sirup znači u rješavanju problema sinusa budući da mi je prije završavala s visokom temperaturom a sada čim krenu problemi s začepljenim nosićem samo joj dam vaš sirup i za dan, dva problemi nestaju. Zahvaljujem vam još jednom od srca na svemu i nadam se da će i moje iskustvo potaknuti druge da svoje izlječenje pronađu u vašem sirupu. Srdačan pozdrav,

Poštovani, željela bi Vam se zahvaliti i podijeliti svoje iskustvo u vezi korištenja čaja od koprive i sirupa..Svi problemi s alergijom su mi nestali. Možda još blago osjećam svrbež u nosnici i blago začepljen nos.Svrbež lica i cijelog tijela je nestao, nestao je umor, svrbež vlasišta, bolovi u ledjima i suzne i natekle oči. Budući da po rukama i nogama imam dermatitis, jednom sam odlučila spontano ta područja namazati čajem od koprive i rezultati su nevjerojatni. Srdačan pozdrav,

Dobar vam dan Darko, kako ste vi. Ja već danima hoću da vam pišem pa nikako a nema dana da vas ne spomenem i blagosivam. maleni je puno, puno bolje, sirup pije stalno, kašlje još pomalo i kiše ali kako je bilo ne ponovilo se. bio ga je par dana naišao kašalj ali je i prestao, išli smo kod dr,za krajnike i rekao je da mu je to sve od alergije, javit ću vam se da vidimo kad ce te opet dolazit ili možda dolazite uskoro.

Poštovani gospodine Darko, Prvo bih vam htjela poželjeti sve najbolje i zahvaliti na sirupu sto ste mi poslali. Ispričavam se sto se nisam prije javila, ali stalno neka gužva..... Inače, moja beba od godinu dana je nakon tri dana korištenja sirupa prestala kašljati (a kašljao je tri tjedna neprestano uz korištenje bisoleksa i ostalih lijekova za bronhitis)....stvarno sam prezadovoljna! Ostali sirupi su dostavljeni u Sarajevo bez ikakvih problema. Preporučila sam vas još nekim prijateljima pa vjerujem da ce vas kontaktirati. Josi jednom sve najbolje i lijepi pozdrav!

Pozdrav! moj unuk troši sirup, potrošio je 1 bočicu,druga je u rezervi, zanima me ako opet počinje napad astme ,tj.hripanje, kako dugo treba opet uzimati lp

Zahvaljujem se ljudima od kojih sam saznala da koriste sirup gospodina Darka, a najviše se zahvaljujem gospodinu Darku, jer njegov sirup me je spasio od velikih problema sa sinusima i alergijom koja je već prešla i u astmu. Bila sam već nekoliko godina na tabletama za alergiju i astmu, te raznim sprejevima za nos i pumpicama za disanje ali, stanje mi se svaku godinu sve više pogoršavalo. Kroz nos više uopće nisam disala, već samo na usta. Od ove godine opće zdravstveno stanje mi se iz dana u dan pogoršavalo. Prijatelji, poznanici i rodbina čudno su me gledali ne prepoznajući mi više niti glas koji se je totalno promijenio u neki hrapavi glas i to sve radi bolesnih sinusa koji su se slijevali niz grlo a izpuhat kroz nos nisam mogla ništa. Bila sam očajna. Nakon što sam čula za Darkov sirup i popričala s njim telefonom, sirup sam naručila, te ga počela koristiti po njegovim uputama. Nakon nekoliko dana počela sam se osjećati bolje, sinusi su se počeli čistiti, ispuhujući iz nosa velike količine sekreta. Naravno, odmah mi se i glas počeo vraćati i sada pričam svojim pravim glasom na koji sam već i sama zaboravila. I još jedna velika stvar- prvi puta otkako sam počela sa ovim sirupom, nisam više trebala popiti ni jednu jedinu tabletu, niti za alergiju, niti za astmu a isto tako ni sprejeve za nos, te razne pumpice za disanje. Sada napokon normalno dišem kroz nos a ne na usta. I zato se još jednom neizmjerno zahvaljujem gospodinu Darku jer me je sa svojim sirupom vratio u normalan život. Sve tablete, sprejevi i pumpice sada su za mene samo prošlost.

Gospodine Darko htio bi vam se zahvaliti na sirupu čudesan je popio sam pola bočice i glavobolje su nestale miris mi se javio. Smrad iz nosa je nestao i bolovi tek onako malo ih osjećam, imama još sirupa popit ću sve da se to očisti kako spada. Lp

Laura ove godine uopće nije izostala iz škole, a još se i pojavila peta vrsta zarazne bolesti. Stalno su na nekakvim izletima, a vrijeme je strašno promjenjivo, a ona hvala bogu trči i uvijek je vani kad god je moguće. Zahvaljujući sirupu super je a tek sada kad nakon kiše počne sunce ambrozija će biti sve više rasprostrenija ja ću si ojačati malo imunitet. PUNO POZDRAVA, 

Meni je stvarno sretan Uskrs zahvaljujući Vama Darko jer mogu jesti jaja !!:) evo nakon godinu dana jučer i danas sam prvi put pojela jaje i? Nije mi ništa! Niš me ne boli :) hvala! od srca!

Gdine.Vodopija ,lijepi pozdrav.imam pitanje u vezi vašeg sirupa za sinuse.dali ga mogu koristiti i djeca, naime imam dijete od 20 mjeseci sa konstantnim curenjem nosa i čestim upalama uha.učinili smo vegetaciju , jer je prema doktorima to bio problem međutim ništa nismo riješili s tim.veliki problem nam je nos koji povlaci za sobom i sve ostalo.koliko je potrebno popiti tog sirupa da bi se vidjeli neki rezultati s obzirom da je bočica od 1,5 dl.hvala na vašem odgovoru.pozdrav.

Poštovani gosp. Darko, kao što znate ,moje dijete staro 5 godina, je među prvima koji su počeli uzimati Vaš sirup.Naime , već u dobi od 10 mjeseci su počeli problemi začepljenog nosa, suhog kašlja, bronhitis.U dobi od 3 godine počinjemo uzimati sirup.Već nakon prve bočice očituje se vidno poboljšanje u disanju.Nakon par mjeseci uzimanja ovog sirupa ,nalazi na alergene i kompletna kontrolna obrada  u Zagrebu (dječja bolnica srebrnjak) znatno bolji. Redovitim uzimanjem sirupa, posebice u proljeće i jesen, Moje dijete više nema problema sa začepljenim nosićem, a otežano disanje  ( bronhitis) se sveo na 2 puta godišnje . Nama ste pomogli i ovim putem Vam želim zahvaliti.    S poštovanjem !  

Srdačan pozdrav gospodine Darko. Samo želim da vam javim da je sirup poboljšao stanje kod djevojaka, flonidan su izbacile za sada. Ne smijem puno pričati da zlo ne čuje. Preporučujem ga svojim prijateljima. Zahvaljujem od srca.

Zahvaljujem se ljudima od kojih sam saznala da koriste sirup gospodina Darka, a najviše se zahvaljujem gospodinu Darku, jer njegov sirup me je spasio od velikih problema sa sinusima i alergijom koja je već prešla i u astmu. Bila sam već nekoliko godina na tabletama za alergiju i astmu, te raznim sprejevima za nos i pumpicama za disanje ali, stanje mi se svaku godinu sve više pogoršavalo. Kroz nos više uopće nisam disala, već samo na usta. Od ove godine opće zdravstveno stanje mi se iz dana u dan pogoršavalo. Prijatelji, poznanici i rodbina čudno su me gledali ne prepoznajući mi više niti glas koji se je totalno promijenio u neki hrapavi glas i to sve radi bolesnih sinusa koji su se slijevali niz grlo a izpuhat kroz nos nisam mogla ništa. Bila sam očajna. Nakon što sam čula za Darkov sirup i popričala s njim telefonom, sirup sam naručila, te ga počela koristiti po njegovim uputama. Nakon nekoliko dana počela sam se osjećati bolje, sinusi su se počeli čistiti, ispuhujući iz nosa velike količine sekreta. Naravno, odmah mi se i glas počeo vraćati i sada pričam svojim pravim glasom na koji sam već i sama zaboravila. I još jedna velika stvar- prvi puta otkako sam počela sa ovim sirupom, nisam više trebala popiti ni jednu jedinu tabletu, niti za alergiju, niti za astmu a isto tako ni sprejeve za nos, te razne pumpice za disanje. Sada napokon normalno dišem kroz nos a ne na usta. I zato se još jednom neizmjerno zahvaljujem gospodinu Darku jer me je sa svojim sirupom vratio u normalan život. Sve tablete, sprejevi i pumpice sada su za mene samo prošlost.

Moram se pohvaliti da cijelu zimu nisam bila bolesna, niti, za sada, još uvijek nemam problema sa alergijama ( u ovo doba prošle godine nisam smjela izaći van iz kuće). Isto tako nalaz papa testa (prije sirupa) mi je bio jako loš a nedavno sam ponovo radila papu i sve je ok

Poštovani evo se javljam, jako sam zadovoljna sa vašim pripravkom. Konstantne upale sinusa izludile su me potpuno, a ovako sve je riješeno kao rukom obrisano. Kako sam zatrudnila morala sam pronaći nešto prirodno čime mogu rješavati taj problem i naišla sam na internetu vaš sirup. Mogu samo reći da sam prezadovoljna i svaki put kad osjetim nekakav problem sa prehladom i slično sirup je dežurni spas. Moj dječak od nepune tri godine ima alergijskih problema koji se respiratorno manifestiraju i otkad koristi sirup kašalj je gotovo prošlost.

Vodopija Darko   +385921762041 Telefon, WhatsApp, Viber 

I'm just gonna ask one question; is the organism allergic? HE'S NOT allergic, the problem is in a weakened and abnormal immunity that doesn't know how to respond to the danger. Allergy to pollen, allergy to dust, allergy to mites, allergy to food, allergy to insect bites, allergy to food, allergy to heat, allergy to cold allergy to everyone. They fill us with daily promotional information about possible problems due to increased concentration of ambrosia, pine, birch, grass pollen. It is dangerous to leave the house, avoid nature due to possible health problems, avoid physical exertion, move away (nobody knows where), do not dry out the outdoor goods, do not eat fruit because it may have an allergen, do not eat vegetables due to possible bloating and many other crazy recommendations. When I am able to read newspapers, listen to radio, watch television, everyone offers a bunch of recommendations about what is good, what are the healthiest ingredients in the natural way to solve health problems. Some with recommendations go on, and these are recommendations for pills, capsules with strange ingredients from the ask God where and finally the result of all this is (the results of success have not been revealed). Of course no one will reveal the devastating results, how much damage to the body was done by swallowing pills or capsules with possible side effects, possible means almost certain harmful effects on the mucous membrane. A growing number of revolutionary discoveries, and the number of those who feel bad and allegedly have some sort of allergy is growing. Well, coffee is a big science when the cause of so-called allergies is unknown, but they're just making assumptions, maybe this, maybe this is what, now we're gonna follow up, so we'll see what happens next. The worse the worse, and prognosis suggest the diseased greatly increase. How much it is or are almost all sentenced to some kind of bearable bad and very bad condition.

I know from experience that allergy to pollen, allergy to dust and allergy to mites can be stopped in some within a relatively short period of time. In my opinion, there are people with allergies and people with so-called allergies.

  1. In my experience, around 2% to 4% of people have a real allergy and major health problems. People who are really allergic when attacking an allergy can literally choke. When an allergen reaches the upper airways, the immunity response begins that should stop and resolve the incoming danger. In the absence of a timely immune response, lymph nodes withdraw a large amount of lymph collected in the lymph nodes of the neck, mouth and head. Lymph nodes swollen suddenly and the process of closing the upper airways begins. The organism gradually remains breathless and subconsciously begins to enter the air through the oral cavity directly into the lungs. Air inhaled through the oral cavity is not purified from allergens that are kept in normal condition on nasal cavity hair and nasal mucous membranes, a large amount of allergens comes directly into the lungs, which further irritates the mucous bronchi as further as possible leading to a strong cough. Cough makes breathing even more difficult, and swollen lymph nodes in the neck, mouth and head area still take lymph which increases the lymph nodes further. The resulting swelling may completely close the airways which may lead to fatal suffocation in allergic patients.
  2. People who occasionally have problems I would say that they are seasonal or have occasional allergy problems, in my experience there are many. Such persons have problems with allergies that are not life-threatening, but they know how to have a lot of negative impact on the quality of life. Problems can be described as eye tearing, nasal mucous irritation, long-term sneezing, runny nose, of course all that can create great discomfort. The problem is because the immune system is not able to resolve the problem at the moment, but as soon as the direct effect of allergen ceases, the condition calms down until a complete improvement. Problems increase over time because the immune system is exhausted every day and there is a drop in immunity, which can negatively affect immunity in its entirety. Exhausted and weakened immunity is unable to defend the body against viruses and bacteria, which further leads to easier development of inflammatory processes in the body. There is a risk that more severe allergies will occur in people with occasional problems.
  3. People who do not have allergy problems or do not recognize them as such. In such persons, the immune system is in form and easily removes allergens from the body in a natural way. Such persons would by no means recommend the preventive use of preparations with possible side effects. WHY, because possible side effects greatly damage immunity and there is a high probability that the damaged immunity will not know how to respond to a potential threat.

According to data from the previous century, the number of allergic persons was around 2%, so that today this number of allergy people would rise to about 30% with a growth tendency (as it went wrong, we are not writing well), the data should refer to the so-called developed world. Every once in a while they present new theories about the causes of allergy problems, most theories are without any evidence. Thus, when there is no solution to the problem, the culprit must be found, but there is no problem because all those who have the problem are to blame. They are guilty of their irresponsible behavior, which started in childhood among some, most problems begin in early childhood and continue for the rest of their lives. Of course we are guilty of not staying in nature, not doing enough sports, not taking care of nutrition, starting smoking, drinking and living irresponsibly towards ourselves. However, many were extremely responsible for themselves, they do not drink, smoke, feed healthy and engage in sports activities and still have great problems. It does not matter and they were found guilty in parents, ancestors, households, the environment in which they live or working conditions.

My opinion does not support the opinions made forward because I think that all problems are caused by inflammation of the mucous membrane and lymph glands. Allergy to pollen, allergy to dust, allergy to mites is closely associated with inflammation of the mucous membrane and lymph glands. The so-called allergens encourage the secretion of mucus that needs to clean the airways, when everything is fine mucus and saliva kind of clears our body. When everything is fine, everything goes fast and simple, but when the mucous membrane is swollen or the channels are blocked, there is a problem. The secretion excreted from the sinus and the lymph glands is full of bacteria and viruses, all of which activates the immune system. The organism is becoming more and more mucus that creates problems of discomfort, but the immune system works continuously (for days, months in some and years), which exhausts immunity and leads to a drop in immunity. It means that the inflammation needs to be resolved, when the inflammation of the immune system is resolved, it has the possibility of rest and collecting strength to defend against viruses and bacteria that can attack our organism.

Bronchitis – Astma – obstructive pulmonary disease

Pouring of the contaminated mucus lymph from the upper airways into the lungs, breathing by mouth which directly inhales: allergens, dust, bacteria and viruses lead to inflammation of the mucous membrane of bronchi which causes long-term cough (bronchitis). Due to severe stress and drying of mucous membranes, bronchial mucous membranes swollen, leading to a condition called “Astma”. The organism subconsciously tries to alleviate the existing condition of cough irritation, so that shallow breathing occurs in order to inhale as few allergens as possible that infect the mucous membrane of bronchi, and cough is calmed down by subconsciously reducing breathing. At first glance as if bronchitis had disappeared which is not true, bronchitis (inflammation of the lining of the bronchi) is still present only not manifested by exhausting dry cough. Asthma is sometimes more pronounced, which depends on the form of the immune system, which again regulates inflammation of the upper airways. When there is no upper respiratory tract infection for a long time, Astma may almost completely recall, however, dry cough caused by breathing may occur again due to upper respiratory tract inflammation. Mostly the organism comes into a vicious circle. When the inflammatory processes last longer, various forms of lung obstruction develop. In my opinion, Astram is not hereditary, mainly due to inflammatory processes. When the inflammation of the upper airways is stopped, bronchitis and Astma are highly likely to disappear. Why I think so. Because stopping the upper respiratory tract infection does not lead to a depletion of the immune system, and therefore there will be no pouring of the contaminated lymph mucus into the trachea and lungs. The discharge of contaminated lymph into the lungs causes it to coat the mucous membranes of bronchias which further exacerbates the already poor condition. The accumulated mucus becomes more dense and literally sticks to the mucous membrane of the lungs, and it is almost impossible to cough it up, some will say that a productive cough is missing. The existing bad condition can be resolved by encouraging the work of mucous membranes which will literally tear off accumulated and glued mucus with their natural moisture, which does not allow the work and natural function of bronchi. Because the accumulated mucus is actually a mucus that came into the lungs by pouring from the area of the sinus, the organism recognizes it as a foreign body that the organism tries to get out of the cough. The accumulated mucus cannot be removed by puncture, cirrhosis or any other procedure except for the removal of part of the lung, which is unfortunately sometimes inevitable because so-called benign cluster can become malignant. The belief that staying in the salt mine will cure asthma is not correct, just as the salt room will not cure asthma. When the sick is staying in a salt mine and salt room, it is placed in an environment that is almost sterile, so there is no significant incentive on the swollen bronchial mucosa  

Dear Darko, here I am to call you again and thank you once again for your selfless help and your syrup. After drinking 5 vials of syrup, the little one completely disposed of the Pyrijazis Albe and has no more spots. Yeah, and I don't say how much your syrup means to us in solving the sinus problem because it used to end up with high temperatures, and now as soon as the problems with the clogged base start, I just give her your syrup and for the day, two problems disappear. I thank you one more heart for everything and I hope that my experience will also encourage others to find their cure in your syrup. A cordial greeting,

Dear, I would like to thank you and share my experience with the use of nettle tea and syrup. All my allergy problems are gone. Maybe I still feel some itching in my nostrils and a slightly blocked nose. The itching of the face and whole body has disappeared, fatigue, itching of the scalp, back pain and tears and swollen eyes have disappeared. Since I have dermatitis on my arms and legs, I once decided to spread these areas spontaneously with nettle tea and the results are incredible. A cordial greeting,

Good day, Darko, how are you? I have wanted to write to you for days now, and there is no day not to mention you and to blaze you. the little one is much, much better, syrup drinks constantly, cough is still a bit more rainy but as it was not repeated. It was a cough a few days ago but it stopped, we went to Dr, for the tonsils and said it was all allergies, I'll let you know when you will come again or maybe you will be coming soon.

Dear Mr. Darko, first I'd like to wish you all the best and thank you for the syrup you sent me. I'm sorry I haven't checked in before, but I keep getting a little crowded. My baby of one year stopped coughing after three days of syrup use (and coughed for three weeks continuously using bisolex and other bronchitis medicines).... I am really satisfied! Other syrups were delivered to Sarajevo without any problems. I recommended you to some other friends, so I believe they'll contact you. Josi once all the best and nice greetings!

My grandson is using syrup, he has consumed 1 vial, he is the second in the reserve, and I am interested if asthma attack starts again, that is, ripe suffering, how long to take LP again!

I thank the people I found out they were using Mr. Dark's syrup, and I thank Mr. Dark the most, because his syrup saved me from the great problems with sinuses and allergies that had already crossed into asthma. I've been on allergy and asthma pills for several years, and various nasal sprays and breathing pumps, but my condition has been getting worse every year. I was no longer breathing through my nose, but only on my mouth. As of this year, my general health has deteriorated every day. Friends, acquaintances and relatives looked at me strangely, not recognizing my voice, which has completely changed into a frivolous voice, all because of sick sinuses coming down my throat and blowing through my nose, I couldn't do anything. I was desperate. After hearing about Dark's syrup and talking to him on the phone, I ordered the syrup and started using it according to his instructions. After a few days I started to feel better, the sinuses started cleaning, blowing out large amounts of secretion from the nose. Of course, my voice immediately started coming back to me and now I speak with my real voice, to which I have already forgotten. And another big thing -- for the first time since I started with this syrup, I shouldn't have had any more pills, neither for allergies, asthma nor nasal sprays, and various breathing pumps. Now I'm finally breathing normally through my nose, not my mouth. And that's why I once again immeasurably thank Mr. Dark for bringing me back to normal life with his syrup. All the pills, sprays and pumps are just past to me now.

Mr. Darko would like to thank you for the syrup. It's amazing I drank half the bottle and the headaches are gone. The smell from my nose is gone, and it hurts just so little, I have more syrup, I'll drink everything to clean it up as it belongs. Lidija Paris

Laura did not leave school at all this year, and there is still the fifth type of infectious disease. They're on some kind of excursions all the time, and the weather is terribly changing, and she's just, thank God, running and always out whenever possible. Thanks to the syrup, it's great and only now that the sun starts, the ambrosia will be more and more stressful and I will strengthen my little immunity. A LOT OF GREETINGS,

I am really happy Easter thanks to you Darko because I can eat eggs!:) This is after a year yesterday and today I ate an egg for the first time and? It's nothing to me! Nothing hurts me:) thank you from the heart!

Sir. Water poopia, nice greeting. I have a question about your syrup. It can also be used by children, because I have a 20-month-old child with constant nasal leakage and frequent ear infections. We did a vegetation because according to the doctors it was a problem, but we did not solve anything with a ti.vel While our nose is behind you and everything else. How much it takes to drink this syrup to see some results since the 1.5 dL bottle is on your welcoming.

Dear Mr. Darko, as you know, my 5-year-old child is among the first people to start taking your syrup. The problems of blocked nose, dry cough, bronchitis have already begun at the age of 10 months. We start taking syrup at the age of 3 years. After the first vial, there is visible improvement in breathing. After a few months of taking this syrup, it finds allergens and a complete control treatment in Zagreb (children's hospital Srebrnjak) much better. Regular syrup intake, especially in the spring and autumn, my child no longer has problems with a blocked nose, and difficulty breathing (bronchitis) has been reduced to 2 times a year. You helped us and this time I want to thank you. With respect!

Hello, Mr. Darko. I just want to let you know that syrup has improved the condition of girls. Flonidan has been kicked out for now. I can't say much about evil not hearing. I recommend it to my friends. I thank you from the heart.

I thank the people I found out they were using Mr. Dark's syrup, and I thank Mr. Dark the most, because his syrup saved me from the great problems with sinuses and allergies that had already crossed into asthma. I've been on allergy and asthma pills for several years, and various nasal sprays and breathing pumps, but my condition has been getting worse every year. I was no longer breathing through my nose, but only on my mouth. As of this year, my general health has deteriorated every day. Friends, acquaintances and relatives looked at me strangely, not recognizing my voice, which has completely changed into a frivolous voice, all because of sick sinuses coming down my throat and blowing through my nose, I couldn't do anything. I was desperate. After hearing about Dark's syrup and talking to him on the phone, I ordered the syrup and started using it according to his instructions. After a few days I started to feel better, the sinuses started cleaning, blowing out large amounts of secretion from the nose. Of course, my voice immediately started coming back to me and now I speak with my real voice, to which I have already forgotten. And another big thing -- for the first time since I started with this syrup, I shouldn't have had any more pills, neither for allergies, asthma nor nasal sprays, and various breathing pumps. Now I'm finally breathing normally through my nose, not my mouth. And that's why I once again immeasurably thank Mr. Dark for bringing me back to normal life with his syrup. All the pills, sprays and pumps are just past to me now.

I have to brag that I haven't been sick all winter, nor, for now, I still don't have problems with allergies (I shouldn't have left the house this time last year). Also, the finding of the pope test (before syrup) was very bad for me, and recently I was working again with the pope and everything is fine.

Dear, I answer, I am very satisfied with your preparation. The constant sinus infections drove me crazy completely, and this is how everything was hand-wiped. As I got pregnant, I had to find something natural to solve this problem, and I ran into your syrup online. All I can say is that I'm too satisfied and every time I feel some sort of cold problem and a syrup like that is an emergency salvation. My boy, aged less than three, has allergic problems that manifest peacefully and since he's been using cough syrup, he's almost past.