Darko Vodopija  +385921762041

Dobro jutro, javljam se sa dobrim vijestima. U ponedeljak sam bila kod Orl specijaliste, razlog mog odlaska je bila bijela tačkica u grlu, za koju se ispostavilo da je cista i potpuno je bezopasno. Pregledao me komplet i ostala sam pozitivno iznenadjenja jer sinusi čisti, krvna slika idealna, Crp 0,5 nema nikakve upale, krajnici u potpunom redu, grlo takodje. Čudo je u tome što sam ja prije tri godine dobila uputnicu da idem operisati krajnike sa dijagnozom hronični tonzilitis, e pa vise ga nema i moji krajnici su normalni. Sluznica nosa mi je malo isušena, kao zbog duge zime i grijanja. Zbog toga želim poručiti još par bočica sirupa, jer je čudesan, dugogodišnje probleme sam riješila u mjesec dana. Lijep pozdrav i hvala beskrajno.

Poštovanje i beskrajno hvala, zahvaljujući Vašem sirupu moj život se promijenio. Živjeti sa svim simptomima koje oboljeli sinusi prouzrokuju je naporno i iscrpno. Imala sam česte glavobolje i konstantan osjećaj pritiska u licu i bol na dodir, slijevanje sekreta u grlo, začepljen nos koji stalno curi prilikom saginjanja plus taj grozni bol. Sirup je relativno brzo djelovao i nakon 6 bočica ja sada mogu reci da nemam problema sa sinusima više. Svi navedeni simptomi plus mnogo drugih su nestali. Najveća dobrobiti svega sto se ja napokon osjećam odlično i sto imam volje za sve, vratila mi se vedrina i pozitivnost, a strah je nestao i to svi vide. Sve preporuke za sirup, ko god ima probleme, iako je sirup dobar za cijeli organizam. Nisam vjerovala da će mi pomoći jer do sada ništa nije, ali pomoglo je, beskrajno sam sretna i zahvalna. Ponoviću terapiju kroz neko vrijeme.

Želim po ko zna koji put beskrajno da Vam se zahvalim na Vašem sirupu koji me je vratio normalnom životu i olakšao moje dugogodišnje borbe sa sinusima, nesnosnim glavoboljama i popravio stanje celokupnog organizma. Poručila sam jednu turu sirupa, prvi dan kad sam krenula da pijem, osetila sam olakšanje, iz dana u dan bilo mi je sve bolje. Kada sam bila na pola poslednje bočice utvrđen mi je pozitivan test na korona virus, bez gotovo ikakvih simptoma (malo grebuckanje u grlu), ja sam se dobro osećala da nisam mogla da poverujem da je test pozitivan. Na zakazanom drugom testu, nakon 14 dana samoizolacije, utvrđeno mi je da sam negativna. Beskrajno sam Vam zahvalna, što se moj imunitet izborio u isto vreme i sa sinusima, glavoboljama i pratećim problemima i što sam tako olako podnela korona virus. Ne želim ni da zamislim šta bi se desilo da sam dobila korona virus u prvom talasu pre korišćenja Vašeg sirupa. Kad se setim samo u kakvom stanju, sa nesnosnim glavoboljama, problemima u organizmu i psihičkom rastrojstvu sam Vas pozvala, nakon dugodišnjih problema i šetanja po doktorima i probavanja raznih preparata bez ikakvog rezultata, a uz samo jedno korišćenje Vašeg sirupa osetila sam olakšanje i pored svega toga, još sam se izborila i tako bezbolno i asimptomatski podnela i virus korona. Poručila sam još jednu turu sirupa i nastavljam da koristim sa sve boljim rezultatima. Hvala Vam od srca! Veliki pozdrav! S poštovanjem,

Poštovani gosp. Darko. Želimo da Vam zahvalimo na terapiji za sinuse koju uzima nasa kćerka. Ove godine nije imala nikakvih problema, a popila je dvije terapije po 1 mjesec. Nismo se ni javljali ranije jer nismo bili sigurni da je to to, ali sada smo sigurni da ste nam puno pomogli.

Pozdrav, evo da javim utiske nakon 7 dana terapije. Mnogo mi je bolje, nakon tačno 4 kašike nestala je bol na dodir i otok lica. Svaki dan promjena na bolje, oči su mi se otvorile i izbistrile. Hvala puno! Nastavljam piti i dalje naravno.

Poštovanje. Da vam javim kakvo je stanje poslije 3 bočice sirupa. Ne muti mi se vid vise, lice je dosta vedrije drugovi mi kažu. Nestali su podočnjaci. Nos je vise očepljen nego sto nije. Napokon mogu da dišem pa mi je i puls normalan. Prije sam imao kratke aritmije. Samim tim tijelo mi ne panici kao prije. Dosta imam sekreta, pretpostavljam da je to normalno jer se ciste sinusi. Uglavnom, dosta promjena ima i hvala vam puno !

Dobar dan. Samo da Vam javim da sam popila 4 sirupa. Ostala su mi još 2. Mnogo se bolje osećam, mnogo mi je lakše iz dana u dan.

Darko pozdrav, nadam se da si dobro. Mala kćerka više nema gliste i probava joj je puno bolje. Hvala Lp

Poštovani Darko evo nas opet. Sinusi svima ko novi, a išijasa nema tako da želimo ipak naručiti još jednu turu od 4 bočice jer piju povremeno i djeca kad im je nos začepljen. Ono doslovno se odčepi sa 2 žlice vašeg sirupa. Hvala Vam

Poštovani gospodine Darko, evo izveštaja posle prve ture sirupa. Popila sam Vodopija sirup 5 bočica (jedna je bila pukla prilikom slanja, zato ne 6). Jedan bočica mi je trajala skoro 10 dana. Od navedenih simptoma sa spiska, ono što me najviše obradovalo je prestanak krvarenja iz hemeroida koje je trajalo duže od godinu dana (svakodnevno!). Vodila sam evidenciju i to se desilo posle popijene 3. bočice (22.dana). Sreći nije bilo kraja :) Nastavila sam sa terapijom, popila i 5. bočicu i tada, posle 23 dana bez krvarenja, desilo se da smo otputovali na odmor i došlo je do  teškog kolitisa posle čega sam ponovo prokrvarila. Svesna sam da sam sama kriva jer sam jela pecivo koje ne bih smela. Trebalo mi je desetak dana da se oporavim i stane krvarenje, (sada već nemam sirup) a ipak je stalo. Druga dobra vest  je da se i TSH hormon spustio na nivo dozvoljenog. Uradila sam analizu pre početka terapije, iako sam pila propisani lek euriroks, bilo je 7,9 TSH, sada je 4.1. Svako dobro Vam želim i zahvaljujem od srca na pomoći!

Dobar dan...samo  jedno pitanje...dali je moguće da sirup odmah počne djelovati. Ne znam jesam li umislila ali dobila sam na snazi i ne piskam i dišem...Hvala Bogu nešto je drugačije... dosta sluzi izlazi ali nos je bez ljekova otvoren...nekako volju dobivam...ja sam godinama patila i oprostite ako vam smetam samo sam sretna jer dišem. Sto puta sam Vas blagoslovila... preporučila mnogima...ja nisam živila par godina...sedimentacija  uvik bila  65.70... ...recite mi dali nakon treće boce se sinusi ciste imam stalno za izbacivat ...nestali su oni plavi podočnjaci strašni...i nadziru se jagodice  glava mi je bila dupla ko jaje okrugla...pozdrav veliki... hvala Vam od srca.

Ne želim nikome da prođe ono što sam ja prošla. U 39.godini života dijagnosticiran mi je dobroćudni tumor baze lubanje, te sam prošla tri teške operacije. Kako sve to prate i jaki bolovi, prisiljena sam piti analgetike kako bih koliko toliko ublažila to što osjećam. Primijetila sam i osjećala i u tijelu sve što ranije nisam. Bolove u sinusima, puno sekreta, bolove u želucu i tijelu općenito. Po preporuci majke djeteta koje koristi sirup Sinusal, počela sam ga i ja koristiti i vrlo brzo sam osjetila da lakše dišem, sekreta gotovo da i nema, te se općenito bolje osjećam. Uz to, u svakom razgovoru s gosp. Darkom Vodopija, osjetim tu njegovu veliku želju da ljudima sa zdravstvenim problemima pomogne i to mi svaki put daje i čvrstu vjeru i nadu u njegov rad. Stoga, nadam se da će ovo moje iskustvo potaknuti i ohrabriti sve one sa zdravstvenim problemima da krenu na put ka boljem i samim time ljepšem i punijem životu.

Poštovani gospodine Vodopija kao što znate imao sam velike probleme sa želučanom kiselinom, to jest, želučanim refluksom, kroničnom astmom te začepljenim nosom. Nakon odlazaka kod više specijalista te operacije devijacije septuma, stanje se nije poboljšalo već je bivalo gore i gore. Nakon Vašeg sirupa, nakon pola godine mogu reći da je stanje puno bolje te da simptoma astme nema, te isto tako nemam ni problema sa želučanom kiselinom. Hvala Vam puno!

Poštovani gospodine Darko. Želim Vam se zahvaliti puno, jer je evo nakon 4 dana situacija s nosićem puno bolja. Danas nije ni puhala nos. Presretna sam. Hvala još jednom i lijep pozdrav!

Poio sam turu od mesec dana Vašeg leka, i za sada se osećam dobro. Zanima me da li treba da napravim neku pauzu sada, ili da nastavim sa lekom. Posle tri dana uzimanja, jednostavno je nestala temperatura. Ja nisam imao zapišen nos niti sekret niti bilo šta slično. Samo temperaturu, bol u mišićima vrata i gornjeg dela leđa, i konstatovanu hroničnu upalu maksilarnih sinusa na rendgenu. Imao sam uporne temperature od 37.5 više od dva meseca. Srdačan pozdrav,

Poštovani Darko, evo da vam se ponovo javim i zahvalim još jednom na vašoj nesebičnoj pomoći i vašem sirupu. Malena se nakon popijenih 5 bočica sirupa u potpunosti riješila pitirijazis albe i više nema ni točkicu. Da i ne govorim kolilo nam vaš sirup znači u rješavanju problema sinusa budući da mi je prije završavala s visokom temperaturom a sada čim krenu problemi s začepljenim nosićem samo joj dam vaš sirup i za dan, dva problemi nestaju. Zahvaljujem vam još jednom od srca na svemu i nadam se da će i moje iskustvo potaknuti druge da svoje izlječenje pronađu u vašem sirupu. Srdačan pozdrav,

Poštovani, željela bi Vam se zahvaliti i podijeliti svoje iskustvo u vezi korištenja čaja od koprive i sirupa..Svi problemi s alergijom su mi nestali. Možda još blago osjećam svrbež u nosnici i blago začepljen nos.Svrbež lica i cijelog tijela je nestao, nestao je umor, svrbež vlasišta, bolovi u ledjima i suzne i natekle oči. Budući da po rukama i nogama imam dermatitis, jednom sam odlučila spontano ta područja namazati čajem od koprive i rezultati su nevjerojatni. Srdačan pozdrav,

Poštovani Darko, Želim da Vam se zahvalim za sve ono što ste učinili za mene! Vratili ste me u život, mojoj obitelji, mome poslu. Mislila sam imam mali dugogodišnji problem sa sinusima. Uz Vašu pomoć otkrili smo daleko veći problem: ulcerozni kolitis. Od samog početka  ste na mene ostavili dojam osobe kojoj se može vjerovati. I to je valjda bio presudni moment da krenemo na put mog izlječenja. A i taj mali naslov Vaše e-mail adrese, koji sam slučajno vidjela na svojoj fb stranici je bio božji znak. Rekla sam sebi idem probati, ne može biti gore, može samo bolje. Bez rizika nema dobiti. Ne mogu da vjerujem da ljekari pored svih diploma, aparata, nalaza i svih mogućih čudesa, ne mogu da daju ispravnu dijagnozu. A jedan čovjek na temelju vaše priče, simptoma koje imate, mnogo pitanja i odgovora, uz dosta pažnje i sluha, u trenu kaže.To je to. Bila sam dobar i uporan pacijent. Vjerujem da su mnogi ljudi takvi, ali nemaju svi sreću da naiđu na GOSPODINA DARKA VODOPIJU. Hvala od srca!!!

Dobar vam dan Darko, kako ste vi. Ja već danima hoću da vam pišem pa nikako a nema dana da vas ne spomenem i blagosivam. maleni je puno, puno bolje, sirup pije stalno, kašlje još pomalo i kiše ali kako je bilo ne ponovilo se. bio ga je par dana naišao kašalj ali je i prestao, išli smo kod dr,za krajnike i rekao je da mu je to sve od alergije, javit ću vam se da vidimo kad ce te opet dolazit ili možda dolazite uskoro.

Zainteresirani smo za vaše preparate  kojima se mogu liječiti kronična upala sinusa, Molimo pošaljite nam Vaš proizvod. Nadamo se da ćemo imati uspjeha u liječenju kao i sve osobe kojima ste pomogli Srdačan pozdrav iz Zaprešića

Poštovani, popio sam prije 2 dana koprivu i sad pijem samo sirup. Rezultati su u prvih 7-8 dana bili odlični, vidjet ću kako će se nastaviti sada kad pijem samo sirup. Obavjestit ću Vas za par dana kako sam, kako biste mi eventualno mogli preporučiti kako nastaviti s terapijom.

Poštovani gdin-e Vodopija, jako sam zahvalna za prvu pošiljku  koju sam popila , nevjerojatno ali glavobolje i bolovi su nakon prve bočice potpuno nestali, popila sam i drugu...bilo je to prije cca mjesec dana. Vi ste me odmah upozorili da dvije bočice neće biti dovoljne za izlječenje...i sama sam toga svjesna, ali željela sam prvo vidjeti dali i kako će Vaš preparat djelovati na mene i moje tegobe...čudotvorno, koje je to olakšanje kada glava ne boli i kada ne moraš "nabiti" kapu na glavu da smanji bolove izlazeči iz toplog prostora vani gdje je hladno...

Poštovani, Molim vas za savjet. Nisam u mogućnosti nazvati vas trenutno pa pišem. Uglavnom, užasno me boli lijevo stopalo, u sredini, s vanjske strane. Dok sjedim ne boli ali kad hodam boli jako. Da li biste mi mogli dati koji savjet, što da napravim pa da prestane boljeti? Dobro jutro! Molim vas pošaljite mi još sirupa. Noga mi je sada dobro. Oteklina i bol je prestala nakon 5 dana. Lp!

Pozdrav! Pred dvije godine sam kupio kod vas ljek za sinuse koji mi je riješio problem! Ali evo sada sa nekakvim virusom (temperatura, bol u grlu, začepljen nos) vratila se i bol u sinusima! Temperatura i bol u grlu su nestali ali nikako začepljen nos i sinusi! Zato bih vas molio da mi pošaljete 2 bočice od 150ml....

Gospodine darko može li jedan upit, ja sam već pio vas Sirup, sada me zanima da li pomaže i za crijeva jer ima par dana da mi se javljaju nekakvi grcevi i nervoza u crijevima i Nadutosti i vjetrovi i češće idem na wc usljed toga

Poštovani, odlučila sam se javiti nakon što sam popila prvu bočicu sirupa za sinuse po preporuci moje prijateljice. Imam dugogodišnje probleme sa sinusima, negdje 2003. godine bila mi je preporučena operacija na koju sam odlučila da ne idem, jer sam po svjedočenjima ljudi saznala da su to samo privremena olakšanja i rješavanje uzroka a ne i posljedica. U zadnjih dvije godine izgubila sam gotovo u potpunosti osjet za miris, u zadnjih šest mj osjećam ponekad i vrtoglavice. Od 11. mjeseca 2015. godine popila sam četiri ture antibiotika. Ništa nije pomoglo. Nakon popijene bočice sirupa, osjetila sam da će se sinusi otvoriti. Počelo se sve slijevati niz grlo, čak me i peče zadnjih desetak dana, ali manje nakon što sam popila sirup. Molila bih Vašu preporuku i savjet. 

Dobro jutro! Evo javljam da je moje dijete popilo drugu bočicu sirupa i bolje je,sekreta ima puno manje, ostao nam malo nazalni govor, slabi sekret i disanje na usta, ali se nadam da ce i to polako proći (ako se sjećate upala 3.krajnika) pa bih Vas molila da mi pošaljete još 2 bočice sirupa

Gospodine Darko, ja sam prošli tjedan naručila sirupe od Vas za razrednicu svojih blizanaca, sirupi su uručeni u petak, sad mi javila ta mlada žena da se preporodila, da je prodisala i da je glava ne boli! Htjela sam Vam javiti. Hvala ponovno! Svako dobro Vama i obitelji!

Poštovani gospodine Darko, Prvo bih vam htjela poželjeti sve najbolje i zahvaliti na sirupu sto ste mi poslali. Ispričavam se sto se nisam prije javila, ali stalno neka gužva..... Inače, moja beba od godinu dana je nakon tri dana korištenja sirupa prestala kašljati (a kašljao je tri tjedna neprestano uz korištenje bisoleksa i ostalih lijekova za bronhitis)....stvarno sam prezadovoljna! Ostali sirupi su dostavljeni u Sarajevo bez ikakvih problema. Preporučila sam vas još nekim prijateljima pa vjerujem da ce vas kontaktirati. Josi jednom sve najbolje i lijepi pozdrav!

Samo ću Vam napisati da nakon prve žlice, slijeva se ko da se špina otvorila. I iz pluća- ili bronhija iskašljavam. Imam pitanjce?! - da li sirup djeluje da se aktiviraju hemoroidi? - da li smijem piti svoje dodatke prehrani od Calivite uz sirup?! To mi je jako važno. Pa malo su i se pobudili pa neznan može li bit od sirupa? Inače imam i vanjske i unutarnje. Moram Vam napisati: - kod pitanja s hemoroidima, desilo se nešto čudesno. Samo je unutarnji izašao van, pukao i stvar riješena. Prije to ni u snu nije tako bilo uz sve kreme iz vana i razne pripravke. Sekret izlazi iz bronhija, sinusa, čistim se..Danas je tek treći dan..

Poštovanje !!! Evo da javim da sam na šestoj bočici i tek sad se nos i tijelo počelo čistit !!! Sva sretna jupiiiii!!! Zanima me kad sve popijem smijem li nastaviti još pit ??? Čak bolje jedem , naravno osjećam lagano već miris i okus i hrana je ukusnija i dobila koje kilo!!! Svima sam za vas rekla , nažalost koliko smo kapi  i tableta bespotrebno popili !! Još jednom Veliko HVALA!!!

Poštovani gospodine Vodopija!  Sirup je odličan!! Svi ga rado pijemo!! Ali, nažalost potrošili smo sve i sad bi naručili novu dozu za cijelu obitelj. Da li postoji i još neki drugi sirup za imunitet ili samo ovaj za sinuse? Naručili bi -- bočica (baka i teta su isto oduševljene! :-)). Veliki pozdrav !!

Pozdrav! moj unuk troši sirup, potrošio je 1 bočicu,druga je u rezervi, zanima me ako opet počinje napad astme ,tj.hripanje, kako dugo treba opet uzimati lp

Dugogodišnji sam,povremeni,  korisnik Vašeg sirupa za sinuse koji prilikom koriscenja na meni daje odlične rezultate u borbi protiv upale sinusa pa bih hteo da mi pošaljete jedan paket.

Poštovani gospodine Vodopija! Evo javljam vam se nakon 4 godine. Vi ste mi prije 4 godine poslali lijek protiv upale sinusa, koji mi je tako pomogao, da nikad vise nisam imao problema sa sinusima. Još jednom hvala! Danas sam se vas sjetio i htjeo bih vas upitati, dali imate neki vas domaći lijek protiv kašlja? Naime ja imam većih problema s kasljom kada se pojavi. Dva puta godišnje, početkom suhi a poslije par dana s iskašljavanjem, praćen bolom u glavi od naprezanja. Većinom traje i do 3 tjedna dok prodje, iako redovno pijem čajeve protiv kašlja i za iskašljavanje. Molio bih vas stoga, da mi se javite, ukoliko imate neki lijek. Velika hvala i pozdrav iz Badena kod Beca

Poštovani, stvarno smo jaaakooo zadovoljni Vašim sirupom. Zadnja bočica je načeta i želimo naručiti novu pošiljku. U međuvremenu smo se preselili u Austriju .. da li šaljete i u inozemstvu i ako da na koji način? Iskreno se nadamo pozitivnom odgovoru i šaljemo Vam pozdrave iz jesenje Austrije!

Gospodine Darko Vi ste veliki čovjek nek Bog čuva Vas i vašu porodicu veliki pozdrav.

Poštovanje !!; Da vam se javim , na trećoj sam bočici sirupa ,,,,, upala je bila tj , još je prisutna ali ovaj vas sirup za mene je spas ,,,, da vam poželim svako dobro vama i vašoj obitelji ,,, čim popijem sve javim se jer mislim da će meni trebat duže pit sirup i produžit terapiju jer godinama je otišlo baš daleko!!! Al evo sretna sam što sam vas otkrila i ne znam kako drukčije izrazit osjećaj već sa jednim velikim Hvala !!! 

Poštovani Darko, sirup mi je neizrecivo pomogao. Vrlo brzo počelo je intenzivno izbacivanje gnoja i nakon 10 dana uzimanja potpuno normalno dišem. U petak sam načela drugu bočicu i uzimam sirup istom dinamikom 3x na dan. Kao što smo se dogovorili, čujemo se kada popijem kuru do kraja (uzela sam sirupa za mjesec dana). Sirup je nadišao sva moja očekivanja i preporučila sam ga već nekolicini ljudi. Još jednom veliko hvala! Evo da javim da je osmog dana popijena jedna flasica sirupa. Ispod Vam pisem kakve su reakcije i rezultati pa mi Vi nakon sto procitate recite da li trebam istim tempom da predjem na drugu flasicu. Prvo da Vam se zahvalim na sirupu koji zaista ima u sebi nesto sto pozitivno utice na moj slucaj i celokupno stanje problema sa sinusima cini olaksavajucim i boljim. Prvog dana vec nakon prvog uzimanja dosla je reakcija u vidu zacepljenog nosa (jedna strana posto uglavnom samo sa njom imam hronicnih problema) i nemogucnosti izbacivanja konkretnog gustog sekreta. Iz nosa je se mogao izbaciti redak sekret kao voda ili klasicno curenje nosa.Isto to stanje je trajalo i drugog dana. Vec treceg dana doslo je do promene. Taj retki vodeni sekret postao je znatno manji dok se znatno povecalo izbacivanje gustog sekreta zelene boje i takvo stanje traje i danas s tim sto je od tog treceg dana postepeno prohodnost vazduha i disanje postajalo sve lakse pa su samim tim i tegobe sa sinusima mnogo smanjene. Disanje kroz nos je olaksano. u toku dana bude perioda kada se ta strana nosa zacepi ali se izduvavanjem nosa i izbacivanjem sekreta nos procisti i tako par puta na dan traje takvo smenjivanje. Dok spavam nemam skoro nikakvih tegoba jer se nekako u lezecem polozaju oslobodim i najamnjeg problema sa sinusima (ukoliko postoji zacepljenost kao da ga nesto povuce). Nakon prespavane noci kad ustanem zacepi se malo ta strana nosa i odmah ocepi prilikom izduvavanja i izbacivanja sekreta. U tom jutarnjem izbacivanju sekreta moze se videti i mala sukrvica. Povremeni kasalj koji se retko javi bude mnogo efikasniji jer i uz pomoc njega izbacim malo sekreta. U kratkim crtama nakon 8 dana uzimanja sirupa izbacio sam dosta gustog sekreta, olaksao disanje kroz nos i osecam da mi je celokupno stanje organizma mnogo bolje kao i da su tegobe sa sinusima znatno smanjene. Pretpostavljam da trebam nastaviti dalje istim tempom sa sledecom flasicom... Srdacan pozdrav!

Poštovani g-dine Darko! Nakon sto je supruga popila skoro 3 boce sirupa osjeca se puno bolje.Isla je na operativni zahvat sinusoskopija gdje su joj otkrili da nije postojao jedan otvor sinusa.Hvala Bogu sve je uspjesno rjeseno,sada se osjeca puno bolje,glavobolje su prestale,puno sekreta i gnoja,sukrvice  je izbacila.Stolica joj se uredovila,nestale su bubuljice na bradi,nestao je liftni cvor na vratu. Posto ste u ranijem razgovoru preporucili minimalno 3 boce sirupa,da li je potrebno da još pije i koliko?

Postovani gospodine Darko, planirate li mozda uskoro dolazak u Banja Luku? Htjela sam uzeti jos sirupa. Sinusi su dobro nema upale, radila sam prije par dana rendgen.

Samo da Vam kažem da Laura još nje bila bolesna ona stalno uzima sirup, a imam i Miu ona ima 2 godine a njoj dajem po potrebi i zdrava je kao dren .

To je divno, meni je puno bolje. Bila sam kost i koža, ta kiselina me smarala. Sad sam dobila koju kilu i ne izgledam ko anoreksičar. Sad pijem i kafu.

Poštovani gospodine Vodopija, do vašeg broja sam došla preko prijatelja radi problema sa sinom. Pio je antibiotike za uho, ali ništa od toga nije pomoglo, nakon kojeg je počeo kašljati i to mjesec dana bez prestanka. Sve moguće smo davali, ali nikakve pomoći. Kad smo primili vašu terapiju sve se okrenulo nakon četri dana uzimanja počeoje i suprugu je izbacivati katar iz sebe jedno veliko čišćenje organizma, pomogao je i suprugu koji pati od sinusa. Dragi gospodine pošto je lijek pomogao mojoj djeci jednom kad smo se čuli pa sam se potužila da imam curicu 13. g. koja boluje od Sindroma West, cerebralne paralize, Hidrocefalus i prebolila upalu pluća. Tako dabi probali joj davati vašu terapiju i za bolji imunitet jer pored sve dijagnoze je podložna infekcijama. Kad je počela uzimati terapiju njezino stanje se počelo mijenjati, drugačijeg je ponašanja veselija, epileptički napadaji nekad ih nema, a nekad ima jer su nepredvidivi, samo moramo biti ustrajni u onome što uzimamo. Unaprijed se zahvaljujemo

Srdačan pozdrav gospodine Darko. Samo želim da vam javim da je sirup poboljšao stanje kod djevojaka, flonidan su izbacile za sada. Ne smijem puno pričati da zlo ne čuje. Preporučujem ga svojim prijateljima. Zahvaljujem od srca.

Poštovani gospodine Darko. Želim s vama podijeliti zadovoljstvo. Trošim vaš pripravak i stanje se dobro popravlja. Leukociti su mi bili 2,4 prije sirupa a sada 3,6. Bila sam 2 puta nahladjena ali se nije razvila upala sinusa kao uvijek ranije. Nastavit ću i ovo do kraja. Više sam nego zahvalna.  Lijep vam pozdrav iz sunčanog Mostara

Evo javljam vam se nakon 4 godine. Vi ste mi prije 4 godine poslali lijek protiv upale sinusa, koji mi je jako pomogao, da nikad više nisam imao problema sa sinusima. Jos jednom hvala!

Moja  dijagnoza je  GERB gr I/II, a teže probleme sa želudcem imam  2,5 godine. Od lijekova sam tijekom tog vremena pila Famosan, Controloc, Esomeprazol, Emaneru, Peptoran, Gastal, Rennie. Pokušavala sam i alternativnim metodama, ali bivalo mi je sve gore. Izgledala sam i osjećala sam se jako loše. Od 1. do 5. mjeseca 2014. izgubila sam 15 kilograma, od čega 10 tijekom samo jednog tjedna kad sam započela liječenje Emanerom. Nije mi uopće bilo jasno od čega bolujem. Kad sam pročitala Vaše članke i iskustva ljudi kojima ste pomogli odmah sam se prepoznala u tome. Probleme sa sinusima imam već godinama, a upala se očito proširila.  Počela sam vjerovati da barem znam naziv svog problema. Već prvi razgovor s Vama ohrabrio me je. Nabrajala sam sve što me muči, a toga ima da se nisam ni sjetila svega. Obratili ste mi pozornost na još neke stvari, kojih ja nisam ni bila svjesna. Pokušat ću nabrojiti što me to mučilo: jaki bolovi u želudcu i jednjaku ( zbog kojih naravno loše jedem i loše spavam ), crijeva u kojima su se počeli javljati problemi( nemogućnost kontrole stolice), jaki bolovi u lijevoj polovici glave i lijevom oku, problemi s čestim mokrenjem, upala rodnice, ciste na oba jajnika ( koje su bile u porastu, te sam upućena na operaciju ), bolovi u leđima ( između lopatica i u lumbalnom dijelu ), povremena slabost i trnci u lijevoj ruci i lijevoj nozi, povremeno sam se tresla. Tek nakon razgovora s Vama sve sam povezala, iako sam sama sebi onako laički znala reći: „Neka upala je u meni i luta mi tijelom“. Ali kome to reći i objasniti?  Teži i ozbiljniji problemi kod mene su počeli prije otprilike 7 godina, sa sinusima. Glavobolje su bile strašne, često sam imala temperaturu oko 37,2 ili 37,3, lice mi je oteklo i izobličilo se, loše sam spavala. Obično mi je prije kod prehlade nos „procurio“, izbacila bi suze i gnoj i sve bi bilo u redu. To je ovaj put izostalo. Od liječnice opće prakse nisam dobila nikakvu pomoć. Uputila me  samo na  rendgen sinusa. Ne sjećam se više što je sve pisalo, zapamtila sam samo „suspektna polipoza nosa“. Liječila sam se sama, uzimala sam što sam stigla, jednom sam u ljekarni kupila i Amoksicilin. Nisam postigla neke rezultate, a vjerojatno je ova neizlječena upala stvorila nove probleme. Poslije svakih nekoliko mjeseci nova upala: gripa, bronhitis, upala mjehura ( mokrila sam krv ), išijas, problemi s mjesečnim ciklusom, promuklost, ostajanje bez glasa. Osjećala sam strašan umor i nekakvu zbunjenost, loše sam spavala. Nekad mi se znalo dogoditi da nekoliko sekundi ne znam gdje se nalazim. Promatrala bi zgrade ili cestu kojom vozim i činili su mi se potpuno nepoznati. Počela sam se više znojiti, tijelo mi je zaudaralo. Prije 4 -5 godina počela sam osjećati slabost u lijevoj strani tijela. Neurolog mi je rekao da je uzrok depresija. Imala sam zatvor stolice, bilo mi je neprestalno hladno. Da bi ublažila bolove glave, te bolove u mišićima uzimala sam Andol, Neofen ili Nurofen, te tako nažalost oštetila i želudac, koji je ionako bio slab i osjetljiv. Prije 1,5 godine počeo mi je slabiti vid. Kratkovidna sam, ali se vid pogoršao u kratkom vremenu. Prije 1 god. počela je bol u lijevom oku. Pretragama je utvrđeno da se na desnom oku može postići  samo 80% vida, drugi problemi osim kratkovidnosti nisu utvrđeni. Još moram obaviti MR mozga. Zadnjih 8 mjeseci imam problema s čestim mokrenjem, iako sam probleme s mjehurom imala i prije, ali nikad nisu trajali ovako dugo. UZV trbuha, pretraga urina i urinokultura pokazuju da je sve u redu. Escherihija coli pronađena je samo u brisu cerviksa.  Sirup pijem dva mjeseca. Nisam još ozdravila, nije ni za očekivati da sve ove probleme riješim u dva mjeseca, ali razlika je ogromna. Još uvijek se ponekad tresem, loše spavam, imam mučnine i bolove, ali su slabiji i kraće traju. Imam više snage, već radim i fizičke poslove koje mjesecima nisam mogla. Uzimam hranu za koju sam mislila da je više nikad neću jesti. Udebljala sam se 3- 4 kg, iako sam još uvijek  premršava. Operacija cisti na jajnicima mi je zbog Escherihije coli ponovno odgođena, ali snimka pokazuje da se ciste zadnja dva mjeseca nisu povećale. Na operaciju sam upućena zbog porasta cisti, znači i ovo je napredak. Sirup želim piti i dalje, nadam se da ću uspjeti i da ću ozdraviti. Nemam riječi kojima bih Vam zahvalila na potpori i strpljivosti. Neću nikad zaboraviti kako ste jednom pola sata slušali moje probleme i davali mi savjete. Svjesna sam da mi je stanje teško, ali nadam se da ću Vam se još koji put javiti s boljim rezultatima. Znam da će te se i Vi tome iskreno radovati.

Poštovani gospodine Darko, beskrajno zahvalna na izliječenju nakon 10 godina svakodnevne muke. Problem s aftama počeo mi je prije 10 godina i prošla sam sve moguće pretrage ,bolnice,doktore u Hrvatskoj. Nitko mi nije mogao pomoći , svakodnevno sam bez prestanka imala od 10-30 afti,nisam mogla jesti, pričati, neugodno i bolno i tako godinama : Nakon dvije terapije afte su mi se u potpunosti povukle, napokon mogu normalno funkcionirati. Sirup mi je pomogao i u liječenju sinusa,koje sam i operirala prije dvije godine ,ali bez nekog pomaka na bolje . Nastaviti ću ga i dalje koristiti,jer se osjećam odlično . Hvala vam .

Želim podijeliti svoje iskustvo sa ostalima i uliti nadu drugima kao sto je to učinio Gospodin Darko Vodopija meni. Imam 40 godina i živim u Njemačkoj.  Prije 3 godine operisala sam polip u desnoj nosnici da bi se taj isti polip posle tri mjeseca vratio.Liječenje antibioticima, kortizonskim injekcijama i sprejevima za nos, nisu mi pomogli, da bi mi doktor preporučio ponovo operaciju. Znajući da ta operacija nije nimalo naivna ja sam počela pretraživati po internetu " spas " . Tako sam naišla na stranicu " Zdravi sinusi " i odmah sam kontaktirala Gospodina Darka i njegov razgovor je na mene ostavio jako pozitivan utisak, vjerovala sam da ce mi pomoći njegov sirup " Sinusal ".  Što je najgore pored polipa koji mi je začepio desnu nosnicu potpuno, pored jakih glavobolja, iscrpljenosti, neugodnog zadaha iz nosa i bolova u kičmi ja vise nisam znala sta pokušati. Sirup " Sinusal " mi je Gospodin Darko odmah poslao i sa nestrpljenjem sam iščekivala pošiljku. Stigla mi je i odmah sam počela piti, evo pijem treću bočicu sirupa i ja sam se "preporodila ". Potpuno sam ozdravila.Problem sa zapušenom nosnicom, bolovima u glavi, sinusima, začepljenim desnim uhom, neugodnim zadahom, iscrpljenošću i brdom maramica bez kojih nisam mogla su iza mene. Ja sam beskrajno zahvalna Gospodinu Darku. Moje iskustvo i preporuka će ići dalje. Još jednom veliko hvala Gospodine Vodopija. Srdačan pozdrav!

Sinusal sirup je mom sinu pomogao,kada vise ništa nije moglo da pomogne njegovim sinusima.Inače ima devijaciju levog nosnog septuma i hroničnu upalu sinusa. Čak i je i lomio nos. Svakodnevne glavobolje skoro tri meseca,otoci na licu, mnogo antibiotika, kortikosteroidnih sprejeva i rezultat je bio isti. Onda sam pretraživala na internetu i pronašla informacije o prirodnom sirupu koji pravi g.din Darko. Pročitala sam iskustva drugih koji su ga koristili i pomislila da probam. Kontaktirala sam g-dina Darka, koji mi je isti dan poslao sirup koji smo nestrpljivo čekali da stigne. Nakon prve popijene flašice sirupa, glavobolje su nestale. Kroz stolicu je izbacivao sekret. Kada smo počeli sa drugom flašicom krenuo je sekret da se sliva niz grlo, a zatim  i počeo je da izbacuje na nos. Otoci na licu su potpuno nestali. Nakon popijene treće i četvrte flašice sirupa, moj sin je jedno sasvim drugačije dete, veselo, zdravo. Mi nastavljamo sa sirupom. Nadam se da ce moje POZITIVNO iskustvo pomoći drugima. Darko, hvala Vam od srca.

U želji da svoje pozitivno iskustvo i sreću prenesem drugima  ovo moram napisati. Nakon pet godina buđenja sa glavoboljama i druženja sa tabletama protiv boli pojavila se vrtoglavica koja me je tri dana učinila bespomoćnom. Potražila sam pomoć liječnika. Nakon dva CT glave predložili su  MR glave. Dijagnoza: lijeva polovina sfenoidnog sinusa ispunjena inhomogenim sadržajem koja je u medijalnom dijelu ispunjena mrvičastim kalcifikatima.. Doktor mi je rekao da sam za operaciju.. Istraživala sam na internetu da saznam nešto o toj dijagnozi i pronašla stranicu „Zdravi Sinusi".  Tako sam saznala da gosp. Darko ima uspješne rezultate izlječenja što sinusa tako i drugih bolesti. Napisala sam mu o svemu što me muči. Nazvao me je optimističan i ugodan gospodin i saslušao me. Po preporuci naručila sam četiri bočice sirupa i požurila ih popiti jer me za 12 dana čekao MR glave. Desilo se nešto nevjerovatno... nigdje dijagnoze samo zadebljanje sluznice kao trag da je tu nešto bilo. Nazvala sam u nevjerici gosp. Darka kojega to nimalo nije iznenadilo. Neizmjerno sam mu zahvalna, ali od tada se ne usudim biti bez sirupa. Već dva mjeseca ne pijem nikakve tablete... Nadam se da ću ovim svojim pismom pomoći dobrim ljudima  u nevolji, gospodinu Darku veliko Hvala…

Imam 33. godine i živim u Kutini. Prije 9 mjeseci dijagnosticiran mi je Non-Hodgkins  limfom. Prošla sam 8 kemoterapija, od kojih me zadnja kemoterapija jako fizički srušila. Bila sam stalno umorna, nervozna, po noći sam slabo spavala, menstrualni ciklus se poremetio , poslije ga više nije ni bilo. Moje tijelo je jako patilo. Čula sam za Darka Vodopiju od jedne prijateljice, odlučila sam ga nazvati i pitati dali mi može pomoći. Treći mjesec pijem njegove sirupe i osjećam se fantastično. Menstruacije je došla nakon samo prvog sirupa što sam popila, leđa više ne bole i normalno spavam po noći. Toliko energije imam da sa svojim kćerkama svakodnevno vozim bicikl i odlazim u šetnje. Kućanske poslove obavljam bez imalo muke što je prije bilo nezamislivo. ZAHVALNA ! 

Nakon bezuspješne višemjesečne borbe sa zatvorenim nosnicama, umorom i pospanošću, smanjenom kvalitetom života, obilazeći razne medicinske ustanove, obavljajući preglede, koristeći u terapiju razne kapi, antibiotike, sprejeve, inhalacije, rezultat je ostajao isti... Uz zapušen nos, otežano disanje, bezvoljnost, umor, gomile maramica, bolove u sinusima i otekline u licu, curenje iz nosa uz izgubljeno vrijeme i novac, uvijek sam se pitao : Kako dalje i kako ce ovo manifestirati kroz nekoliko godina, ako se ne zaustavi ? Na to sve u desnoj nosnici dijagnosticiran je polip koji je još dodatno otežavao stvari. Prijedlog ljekara-operativni zahvat bez garancije da se problemi neće vratiti! Slučajno sam na internetu pronašao web stranicu zdravi sinusi. Poslao sam mail... Isti dan me kontaktirao g-din Darko Vodopija. Bio sam odlučan da se nađemo sto prije, da pokušamo terapijom sirupom sanirati stanje. Odmah smo dogovorili susret istog dana. Tog nedjeljnog poslijepodneva smo se vidjeli u Kutini i već sam konzumirao Sinusal. Nakon mjesec dana aktivne terapije stanje se drastično promjenilo. Zapušen nos, otežano disanje, bolovi u sinusima i otekline u licu, bezvoljnost, umor, gomile maramica, curenje iz nosa je iza mene, a polip iz nosnice se postepeno povukao zahvaljujući sirupu kojeg za zdravlje svih nas priprema nas Darko. Kvalitet života se vraćao postepeno, ali sigurno. Zato sirup Sinusal svima preporučujem i kažem : Na pravoj ste adresi! Uz disciplinu u konzumaciji, rezultati sigurno neće izostati.  Sretno svima! Mahir iz Bihaća

Prvo da Vam se zahvalim na sirupu koji zaista ima u sebi nešto sto pozitivno utiče na moj slučaj i celokupno stanje problema sa sinusima čini olakšavajućim i boljim. Prvog dana već nakon prvog uzimanja došla je reakcija u vidu začepljenog nosa (jedna strana pošto uglavnom samo sa njom imam hroničnih problema) i nemogućnosti izbacivanja konkretnog gustog sekreta. Iz nosa je se mogao izbaciti redak sekret kao voda ili klasično curenje nosa. Isto to stanje je trajalo i drugog dana. Već trećeg dana došlo je do promene. Taj retki vodeni sekret postao je znatno manji dok se znatno povećalo izbacivanje gustog sekreta zelene boje i takvo stanje traje i danas s tim sto je od tog trećeg dana postepeno prohodnost vazduha i disanje postajalo sve lakše pa su samim tim i tegobe sa sinusima mnogo smanjene. Disanje kroz nos je olakšano. u toku dana bude perioda kada se ta strana nosa začepi ali se izduvavanjem nosa i izbacivanjem sekreta nos pročisti i tako par puta na dan traje takvo smenjivanje. Dok spavam nemam skoro nikakvih tegoba jer se nekako u ležećem položaju oslobodim i najmanjeg problema sa sinusima (ukoliko postoji začepljenost kao da ga nešto povuče). Nakon prespavane noći kad ustanem začepi se malo ta strana nosa i odmah očepi prilikom izduvavanja i izbacivanja sekreta. U tom jutarnjem izbacivanju sekreta može se videti i mala sukrvica. Povremeni kašalj koji se retko javi bude mnogo efikasniji jer i uz pomoć njega izbacim malo sekreta. U kratkim crtama nakon 8 dana uzimanja sirupa izbacio sam dosta gustog sekreta, olakšao disanje kroz nos i osećam da mi je celokupno stanje organizma mnogo bolje kao i da su tegobe sa sinusima znatno smanjene.

Sve pohvale za sirup pomaže mi živija mi HVALA!!-:))preporuka će ić od mene to je sigurno !

Dobar dan Gospodine Vodopija, nadam se da ste dobro. Ja se dobro osjecam posle Vasih sirupa, nemam trenutno problema sa sinusima i polipima, hvala Vam.

Poštovani Darko, Uspeo sam ubediti ženu da popije sirupe. Za mesec dana koliko je pila nije ima nijedan proliv već redovnu stolicu. Nije imala nijedan napad Krona niti slične bolove. Kažite mi, sada kada je popila sirupe sta dalje raditi? Ima li šanse da se organizam sam izbori sa autoimunom bolešću kakav je Kron?

Zahvaljujem se ljudima od kojih sam saznala da koriste sirup gospodina Darka, a najviše se zahvaljujem gospodinu Darku, jer njegov sirup me je spasio od velikih problema sa sinusima i alergijom koja je već prešla i u astmu. Bila sam već nekoliko godina na tabletama za alergiju i astmu, te raznim sprejevima za nos i pumpicama za disanje ali, stanje mi se svaku godinu sve više pogoršavalo. Kroz nos više uopće nisam disala, već samo na usta. Od ove godine opće zdravstveno stanje mi se iz dana u dan pogoršavalo. Prijatelji, poznanici i rodbina čudno su me gledali ne prepoznajući mi više niti glas koji se je totalno promijenio u neki hrapavi glas i to sve radi bolesnih sinusa koji su se slijevali niz grlo a izpuhat kroz nos nisam mogla ništa. Bila sam očajna. Nakon što sam čula za Darkov sirup i popričala s njim telefonom, sirup sam naručila, te ga počela koristiti po njegovim uputama. Nakon nekoliko dana počela sam se osjećati bolje, sinusi su se počeli čistiti, ispuhujući iz nosa velike količine sekreta. Naravno, odmah mi se i glas počeo vraćati i sada pričam svojim pravim glasom na koji sam već i sama zaboravila. I još jedna velika stvar- prvi puta otkako sam počela sa ovim sirupom, nisam više trebala popiti ni jednu jedinu tabletu, niti za alergiju, niti za astmu a isto tako ni sprejeve za nos, te razne pumpice za disanje. Sada napokon normalno dišem kroz nos a ne na usta. I zato se još jednom neizmjerno zahvaljujem gospodinu Darku jer me je sa svojim sirupom vratio u normalan život. Sve tablete, sprejevi i pumpice sada su za mene samo prošlost.

Gospodine Darko htio bi vam se zahvaliti na sirupu čudesan je popio sam pola bočice i glavobolje su nestale miris mi se javio. Smrad iz nosa je nestao i bolovi tek onako malo ih osjećam, imama još sirupa popit ću sve da se to očisti kako spada. Lp

Evo već danima se budim sa osmehom na licu zahvaljujući vama ne prodje ni dan da se ne pomolim za vas i poželim vam svako dobro. Letos putujem za Srbiju pa bih volelea da svratim do vas i lično van se zahvalim veliki poz.

Laura ove godine uopće nije izostala iz škole, a još se i pojavila peta vrsta zarazne bolesti. Stalno su na nekakvim izletima, a vrijeme je strašno promjenjivo, a ona hvala bogu trči i uvijek je vani kad god je moguće. Zahvaljujući sirupu super je a tek sada kad nakon kiše počne sunce ambrozija će biti sve više rasprostrenija ja ću si ojačati malo imunitet. PUNO POZDRAVA, 

Moram se pohvaliti da cijelu zimu nisam bila bolesna, niti, za sada, još uvijek nemam problema sa alergijama ( u ovo doba prošle godine nisam smjela izaći van iz kuće). Isto tako nalaz papa testa (prije sirupa) mi je bio jako loš a nedavno sam ponovo radila papu i sve je ok

Meni je stvarno sretan Uskrs zahvaljujući Vama Darko jer mogu jesti jaja !!:) evo nakon godinu dana jučer i danas sam prvi put pojela jaje i? Nije mi ništa! Niš me ne boli :) hvala! od srca!

Poštovani Darko...Pročitao sam vas tekst na internetu vezan za problem upale sinusa i voleo bih da probam vas sirup. Ja već dugo imam problema sa disanjem i upalama krajnika tako da bih želeo da taj problem rešim. Zamolio bih vas da mi kažete koliko vas sirup košta da li postoji mogućnost da ga pošaljete u New York City. Primite puno pozdrava iz USA. Poštovani Darko...Hteo sam da vas obavestim kako moje zdravstveno stanje napreduje odkako sam počeo da koristim vaš sirup. Limfni čvorovi ispod mojih krajnika su se smanjili, miris se polako vraća i nos je počeo da curi. Uzimao sam vaš sirup tri puta dnevno i pri kraju sam prve bočice. Recite mi kako da nastavim terapiju i do kada treba da uzimam sirup? Primite puno pozdrava iz NYC.

Dobra večer, Crohn me zeza već 8 godina, pa me zanima kakvo rješenje ste vi našli? -- Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Dobar dan, Evo da vam se javim sa prvim utiscima:nakon prve žlice nos se 80% očistio ( lijeva nosnica)  i desna je negdje na 20-30 posto. Čudan je to osjećaj, rekao bih gotovo nevjerovatan, nisam mogao pojmiti kolika je snaga u vašem proizvodu! Ne sumnjam uopće da se moj problem neće riješiti u dogledno vrijeme, zato veliki pozdrav iz Dalmacije i velika Vam HVALA od srca.

Dobar dan Gospodine Vodopija, nadam se da ste dobro. Ja se dobro osjecam posle Vasih sirupa, nemam trenutno problema sa sinusima i polipima, hvala Vam.

Poštovani gospodine Darko, evo kako sam i obećala javljam se nakon obavljene gastroskopije. Moram priznati da sam ostala zatečena kada mi je doktorica /na Rebru/ rekla da mi je /citiram: / vidljiv uredan  izgled SLUZNICE. Naravno da sam ostala zatečena jer mi je točno prije godinu dana na gastroskopiji koju sam obavila dijagnosticiran kronični gastritis. Očito su mi pomogle vaše terapije sa sirupom kojeg ponovo naručujem- Stvarno se osjećam puno bolje zadnjih par mjeseci od kada pijem vaš sirup. Ako ću biti jako iskrena počela sam i pomalo papati pancetu koju obožavam i nemam nikakvih tegoba, ali to samo priznam Vama jer to je moja taina. NASTAVLJAM SA VAŠIM SIRUPOM I PREPORUČAM GA SVIMA KOJI IMAJU PROBLEMA SA ŽELUCEM.  pozdrav

Dobar dan, g. Vodopija! Pijem vaš sirup i ne mogu vjerovati da konačno nešto djeluje. Nakon što sam ga počela piti, odmah sljedeći dan su mi se sinusi počeli lagano čistiti - kroz nos i postnazalno. Peti dan više nisam osjećala onaj užasan smrad u nosu kojeg se bezuspješno pokušavam riješiti zadnje dvije godine. Nekoliko dana nakon toga velikim dijelom su nestali i jaki bolovi koje sam imala. S obzirom na to da kronične i neprestane probleme sa sinusima imam zadnjih 17 godina i s obzirom na to da sam pokušavala svašta - od klasične medicine (operacije, puno antibiotika i lokalnih kortikosteroida) do alternativne medicine (homeopatija, akupunktura, bioenergija itd.) i ništa nije djelovalo, ovo što sam doživjela otkad pijem vaš sirup mi je istinski pravo čudo. Srdačan pozdrav!

Poštovani g. Vodopija, jutros sam prilikom pretraživanja interneta naišla na vas pa vam se obraćam da vidim imate li ikakvog iskustva s ljudima koji su imali kroničnu upalu sfenoidnog sinusa. Naime, kroničnu upalu svih sinusa (zajedno ili nazimjence) imam već 17 godina. U posljednjih nekoliko godina naglasak je na sfenoidnom sinusu koji sam dvaput operirala u roku od 2 godine. Upala sfenoidnog sinusa je relativno rijetka I liječenje je teško jer su drenažni otvori na tim sinusima smješteni u gornjoj trećini tako da se sekret slijeva u nos tek kad dosegne tu razinu. Neću vam potanko opisivati probleme I bolove koje neprestano imam. Pokušala sam puno stvari, od klasične medicine do različitih alternativnih pristupa, ali čini se da ništa ne pomaže. Trenutno pijem 4 bočicu antibiotika Klimicina ali sve što sam postigla je da se obilni smrdljivi žuto-smeđi sekret koji se drenirao kroz nos I postnazalno kroz grlo lokalizirao u sfenoidnom sinusu I više se skoro uopće ne drenira. Ostao je samo neprestani smrad pri svakom udahu, bolovi u zatiljku I očima (zbog očnog živca koji prolazi uz sfenoidni sinus I kojeg vjerojatno pritišće) I nazalni govor zbog ispunjenosti sfenoidnog sinusa. Frontalni I maksilarni su se vjerojatno prilično očistili budući da mogu gotovo normalno disati. Zainteresirana sam za vaš sirup, no nisam sigurna kako bi se sfenoidni sinus drenirao. Dakle, imate li možda ikakvog iskustva s ljudima koji su imali problem sa sfenoidnim sinusom jer je ta upala dosta rijetka, teško se liječi, operacije mogu biti opasne zbog ozljeda živaca ili moždane ovojnice, a izlučivanje sekreta je jako otežano?  Unaprijed zahvaljujem na vremenu koje ste odvojili za čitanje ovog mejla I vašem odgovoru. Srdačan pozdrav!

Hej Darko, da vam se javim.nikako ulovit vremena pa ću ukratko.mi smo dobro,sirup nam je pomogao.otkako ga moj sin pije, nismo popili niti jedan antibiotik, bio je bolestan, nos, grlo, lagana temp, ali to bi sve prošlo bez ikakvih drastičnijih posljedica za razliku od prije.ovdje su svi poludili za vašim čudotvornim napitkom, pričam o vama na svakom koraku, ni ne moram puno , jer ljudi vide da smo bolje. Sad sam ja na redu, nadam se da ste vi  i vaši zdravo, dobro i veselo.hvala vam od srca na svemu.veliki pozdrav,

Gdine.Vodopija ,lijepi pozdrav.imam pitanje u vezi vašeg sirupa za sinuse.dali ga mogu koristiti i djeca, naime imam dijete od 20 mjeseci sa konstantnim curenjem nosa i čestim upalama uha.učinili smo vegetaciju , jer je prema doktorima to bio problem međutim ništa nismo riješili s tim.veliki problem nam je nos koji povlaci za sobom i sve ostalo.koliko je potrebno popiti tog sirupa da bi se vidjeli neki rezultati s obzirom da je bočica od 1,5 dl.hvala na vašem odgovoru.pozdrav.

Poštovani g.Darko, evo javljam da mi je vaš sirup puno pomogao. Nakon 3 g. teških glavobolja, pritiska i valova u glavi, te začepljene lijeve strane nosa, napokon osjećam olakšanje. Bolovi su se smanjili za 50% a valova u glavi gotovo da i nema. Lijeva strana nosa je puno puno bolje. Čak su mi i bolovi u zubima popustili i lice mi više nije toliko natečeno i izobličeno. Nadam se da ću zahvaljujući vama i vašem sirupu problem riješiti u potpunosti. Puno hvala.

Evo povratno javljam da otkada koristim vaš sirup nemam više bolova u predjelu čela, a i ukućani su zadovoljni te mogu primijetiti da je konzumiranje vašeg sirupa kod nas bio pun pogodak.

Dobar dan gosp. Darko, obećala sam se javiti kad popijem sirup. Sad sam popila sve. Sve mi je bolje i bolje, simptomi stvaranja sluzi su sve manji, ipak još uvijek su prisutni u manjoj mjeri. Također povećana limfna žlijezda kod malenog se smanjila, gotovo nestala. Znači sirup je djelovao i pomogao, pa Vam zahvaljujem na svemu. Prvo sam mislila odmah nastaviti sa sirupom dalje, ali mi se ipak čini da bi bilo dobro napraviti malu pauzu da vidim kako će se organizam ponašati bez dodatne pomoći. Mislim isto tako provesti u periodu od cca 1mjesec čišćenje organizma sa sokom od u prvom redu mrkve, i nekog drugog voća i povrća, znači sirovim sokovima. LP

Poštovani evo se javljam, jako sam zadovoljna sa vašim pripravkom. Konstantne upale sinusa izludile su me potpuno, a ovako sve je riješeno kao rukom obrisano. Kako sam zatrudnila morala sam pronaći nešto prirodno čime mogu rješavati taj problem i naišla sam na internetu vaš sirup. Mogu samo reći da sam prezadovoljna i svaki put kad osjetim nekakav problem sa prehladom i slično sirup je dežurni spas. Moj dječak od nepune tri godine ima alergijskih problema koji se respiratorno manifestiraju i otkad koristi sirup kašalj je gotovo prošlost.

Poštovani Darko evo da javim da sam popio već do pola druge boce i mogu vam sa sigurnošću reći da je vaš proizvod čudo. Evo nakon 3 godine mučenja sa sinusima,a pogotovo grlom tegobe su se drastično smanjile.Iscjedak iz nosa više nije u raznim bojama nego je postao proziran i manje se slijeva u grlo tako da me i grlo manje boli. Zatim nos mi se skroz odčepio i ne osjetim više onaj grozni pritisak u glavi. Gospodine Darko,zahvaljujem se od srca, ne mogu vam opisati koliko sam vam zahvalan!!!

Poštovani gosp. Darko, kao što znate ,moje dijete Mark star 5 godina, je među prvima koji su počeli uzimati Vaš sirup.Naime , već u dobi od 10 mjeseci su počeli problemi začepljenog nosa, suhog kašlja, bronhitis.U dobi od 3 godine počinjemo uzimati sirup.Već nakon prve bočice očituje se vidno poboljšanje u disanju.Nakon par mjeseci uzimanja ovog sirupa ,nalazi na alergene i kompletna kontrolna obrada  u Zagrebu (dječja bolnica srebrnjak) znatno bolji. Redovitim uzimanjem sirupa, posebice u proljeće i jesen, Mark više nema problema sa začepljenim nosićem, a otežano disanje  ( bronhitis) se sveo na 2 puta godišnje . Nama ste pomogli i ovim putem Vam želim zahvaliti.    S poštovanjem !

Laura, Marko i ja smo popili sirup. Kod supruga se vidi veliko poboljšanje grlo mu je skroz bolje, Lauri je nos super ali je grlo još zeza kašlje. Meni su se sinusi oštopali pa mi se sada slijeva niz grlo bolje mi je ali sam mislila uzeti još dvije bočice prije proljeća dok ne počnu alergije jer je Laura alergična na travu i na brezu.  

Poštovani g.Darko,   moje ime je Zvjezdana i ja sam prijateljica od Dragane.   Preko nje sam dobila Vaš sirup za sinuse i ovom prilikom želim da Vam se zahvalim, jer tek kad sam počela da ga pijem uvidjela sam koliko mi je organizam bio zahvaćen ovim problemom. Da krenem od početka. Prije 15 g. mi je dijagnostikovana virusna upala sinusa koja vjerovatno potiče još iz srednje škole ali nisam mogla da prepoznam simptome jer sam patila od glavobolja u čeonom i jagodičnom dijelu ali su ih pripisivali visokoj dioptriji koju imam i danas. Nakon 10-ak godina liječenja raznim antibioticima došla sam do stadija da se pretvorila u hronični problem ali nisam mogla da više izbacujem sekret.  Zbog toga sam vremenom počela da imam problema sa želudcem i došla do Gastritisa. Ne treba da Vam objašnjavam dodatno koliko mi je to otežalo sve.... u proteklih 2 godine sam već dolazila do čestih epizoda povraćanja kiseline koji se ničim nisu mogli spriječiti.( napominjem da sam osoba urednih životnih navika, ne pušim, ne pijem, redovno spavam ali sam počela unazad 3 godine da dobijam na kilaži jer nisam mogla da podnesem prazan želudac). Skidanje kilaže je išlo do određenog stepena ali ne previše(oko 5 kg) jer sam imala problem sa želudcem. Možda vas opterećujem sa ovoliko informacija ali imam potrebu da vam kažem sve do kraja. Prije nekih 5 god.počela mi se pojavljivati alergija na polen u proljeće na sve vrste cvijetanja koja je tretirana samo Flonidalom ali me strašno uspavljivao pa sam u zadnje dvije godine samo pojačavala imunitet medom i čajevima jer nije bilo nekog prevelikog efekta. Prošle god se ista produžila sve do polovice svibnja kad cvjeta lipa. Kad mi je Dada rekla za Vas, i ja sam odmah poručila i sebi Vaš sirup ali sam tek zbog užurbanosti krenula da ga koristim prije 15 dana. Od početka korištenja trebalo je 4 dana da se pokrenu čepovi (gnojni) iz sinusa.... efekat je bio tako težak da je prijateljica kontaktirala Vas da pita za savjet. Kad sam počela da izbacujem sekret trebala mi je kantica kraj mene jer je tako išlo da to nije bilo normalno.Glavobolja i pritisak su bili za ne izdržati ali sam ja odlučila da zbog gore navedenih dugogodišnjih problema probam sve jer više nije moglo drugačije...dobila sam i temperaturu ali se smirila nakon 3 -4 dana, pratića je bila groznica i sve po redu. Tek nakon 7 dana se lice vratilo u normalu( sva sam bila otekla). Napominjem da sam bila kod svoje doktorice koja me potakla u pozitivnom smjeru i omogućila bolovanje. Sekret i nakon 2 bočice još izbacujem ali manje u normali,samo sad ga izbacujem i iz pluća i grla. Kao dijete sam imala hroničnu upalu krajnika koje je tretirana injekcijama penicilina ali nisu izvađeni redovan odlazak na more je pomogao čišćenju ali već 5 godina ni to. Sve Vam ovo pišem jer želim od srca da Vam se zahvalim jer tek sad vidim koliko je to bio povezan problem i sad se čistim. Ne znam do kad će trajati  ali se nadam da će mi i umanjiti ako ne i eliminisati nadolazeću alergiju jer odmah nakon par dana Vašeg pripravka se želudac smirio. Odustala sam od bilo kakvih tabela pa se nadam da imate i kakvu sugestiju za mene. Srdačno Vam se zahvaljujem.

Pozdrav gdine. Darko, Evo nikako da se javim. Evo ja sam ozdravila! Moji sinusi me ne zezaju kao prije. Javljaju se neki simptomi ali nikako ne intenzivno kao prije. Kad bi ovako ostalo ja bi bila sretna! Strah me uopće povjerovati da bi ovako ostalo. HVALA.

Poštovani gospodine Vodopija! Javljam vam se nakon nešto dužeg vremena s ciljem, da vas izvijestim, kako je kod mene vaš lijek protiv upale sinusa djelovao. Već sam vam bio napomenuo, da je upala u momentu prijema vašeg sirupa, već bila nesto oslabila, da bi nakon potrošnje sirupa potpuno nestala. Nadam se, da je sirup dubinski djelovao te da ce na taj način, nastanak slijedeće upale biti otežan. To će pokazati vrijeme. S pozdravom iz Badena kod Beča.

Poštovani Darko, nikako da nađem vremena da vam napišem odgovor. Dakle Katarina je na trećoj bočici vašeg sirupa i simptomi koje je imala cijeli život su sve blaži , nos joj skoro uopće ne curi, trenutno svi bolujemo od viroze koja uzrokuje kašalj i stvaranje katara.Ono što mene čini izuzetno zadovoljnom je činjenica da je Katarina ozbiljno od te viroze bolovala ukupno 1 dan (izbacila je puno katara kašljem ali joj nos nije curio skoro ništa, odnosno par brisanja, dok je prije kod obične prehlade stalno nosila maramicu). Ja sam odlučila da joj i dalje dajem sirup jer je kod nje to stanje koje traje od rođenja i ovako dobro joj je bilo samo nakon kupanja u moru i boravka na suncu, nikada u zimi i nikada u sezoni prehlada i grijanja .Što se tiče trećeg krajnika odluka je suprugova i moja da ne ide na tu operaciju.

Poštovani Darko, Hvala vam na lijepim željama i čestitkama! I ja vama želim sve najbolje u novoj godini i da se glas o vašim sirupima i pripravcima proširi što dalje i da pomognete što više ljudi sa tegobama sinusa i disajnih puteva! Meni lično su jako puno pomogli, ovu zimu se mnogo bolje osjećam i što ste vi rekli " vratio se osmjeh na lice" :-)

Evo javljam Vam se nakon što je moje dijete (5,5 godišnja djevojčica) popila prvu bočicu sirupa. Njeni probemi počeli su praktički još dok je bila jednomjesečna beba, stalno curenje nosića a posljedično i česte prehlade, ja sam je liječila uglavnom homeopatijom , no svaki put kada bi išli liječniku dobila bi novu bocu antibiotika, koji joj ( nijedan od njih) nikada nisu pomogli ili poboljšali stanje. Kako je rasla naučila je ispljunuti taj katar što joj se iz sinusa slijevao u grlo no to nije prestajalo...sada nakon uzimanja prve bočice Vašeg sirupa nos joj praktički više ne curi, moramo ga ispuhati možda dva -tri puta dnevno što je meni , obzirom na sve što sam prošla , jednostavno "čudo". Još uvijek povremeno ispljune katar koji postaje sve svjetliji i sve više sliči na "običnu slinu". Evo kod nas doma ide sirup jako dobro, moja kćerka / 6,5 god./ ga obožava i ako ja zaboravim ona ga traži, pila bi ga i više nego što treba koliko joj se sviđa. Odlično joj čisti sinuse čini  mi se da čim popije žlicu odmah dolazi do čišćenja i potrebe da ispuše nos.

Štovani gospodine Darko, Kako redovito koristim vaš sirup za sinuse oko 20 dana primjećujem lagana poboljšanja, pomalo bolje dišem i sve bolje čujem a i bolje dišem na pluća. Uglavnom nemam za sada glavobolje koje su me toliko boljele da ih nisam mogao više trpjeti. To je za mene za sada ohrabrenje da i dalje nastavim sa vašim sirupom do izliječenja koje će vjerojatno potrajati malo duži vremenski period. Uglavnom sam za sada zadovoljan s obzirom da je zimski period i osjećam se mnogo otpornije, jer sinusi više nisu tako osjetljivi na te promjene.Za sada nisam imao izbacivanje sekreta iz nosa,zbog toga je potrebno duže liječenje sinusa, što dovoljno govori o problemima mojih sunusa koje su zahvatile sve sinuse, a sada su to kronične upale. Sirupa imam još za dva dana. Sirup je za svaku pohvalu, jer ne liječi samo sinuse njegovo djelovanje se pozitivno osjeti na cijeli organizam. Srdačan pozdrav!

Kako sirup koristim redovito po vašim uputama, osjećam svaki dan poboljšanja na sinusima,sinusi kod obrva su manje otečeni,dakle otok postepeno nestaje,jer su tu sinusi bili jako otečeni,da su tu bile vidljive vanjske izbočine, malo bolje dišem,i nemam bolova. Kada ispuham zrak kroz nos, još se osjeti vruć zrak, znak sinusnih upala, što znači da bi trebao koristiti malo duže sirup do izliječenja. Ulaz kroz nos,sluznice su otečeni, mada osjetim lagana poboljšanja. Promatrajući kompletnu sliku sinusa je ta da mi je u zadnjih 30 godina nije bilo bolje kao sada,u što sam siguran da ću zahvaljujući Vašem sirupu sinuse i izlijećiti. Normalno je da će zbog hladnijih dana liječenje malo ići sporije jer osjetim da mi hladnoća smeta za sinuse,ali u svakom slučaju želio bih pohvaliti vaš sirup za sinuse, jednostavna primjena a fenomenalni rezultati. I na kraju kada sinuse izliječim vašim sirupom, vjerujte mi da ću biti najsretnija osoba na svijetu. Toliko za sada pa se javim opet uskoro. Srdačan pozdrav!

Evo još sutra i moja prva bočica sirupa će doći do kraja. Dosta je ovih dana bilo i pritiska i boli u sinusima, ali i dosta toga je i izašlo naročito u jutro odmah nakon buđenja. S obzirom da je kod mene to kronično stanje i da traje već godinama molim Vas za preporuku za daljnji nastavak terapije.

Poštovani Darko, evo da vam se javim sa nekim ličnim utiscima nakon konzumacije jedne flašice sirupa. Naime, ja sam popila jednu flašicu od subote prošle do ove subote i u tom periodu mi se čini da mi je pritisak između očiju i na prednjem dijelu glave/čela prestao, a čini mi se i da su se malo i nosnice pročepile. Nadam se da nisam pogriješila, ali sam počela da pijem i drugu flašicu računajući da je kod mene ipak u pitanju hronično stanje i da te dvije mogu sigurno poboljšati opšte stanje. Od nedjelje sam počela davat i svom sinu dajem 3x dnevno ali po pola kašike i već drugi dan ima nevjerovatnu poplavu sluzi i sekreta iz nosa, što mi govori da mu sirup pomaže i čisti ga.