Darko Vodopija  +385921762041

Do sredine devedesetih godina imao sam velikih problema upale sinusa, začepljenog nosa, koristio sam sve i svašta, a problem se nije riješio. Sasvim slučajno došao sam u posjed literature u kojoj je opisano na koji način nam može pomoći sve što je oko nas i način na koji je poželjno određene sastojke uzeti. Tako sam uspio napraviti sirup na prirodnoj bazi, sirup kojim sam uspio riješiti svoj problem upale sinusa krajem devedesetih godina, od tada gotovo nisam imao nikakvih problema s tim da  ponekad uzmem sirup koji sam s vremenom doradio i značajno poboljšao. Uglavnom s vremenom sam proširio svoje znanje, pomogao mnogima koji su zatražili moju pomoć i stekao veliko iskustvo riješenih problema teških bolesti i stanja. Kad se prisjetim i ja sam imao velike probleme za koje sam siguran da su posljedica upale sinusa, sve počinje upalom sinusa. Kao dijete imao sam česte upale grla i gnojne angine, bronhitis, upale pluća. Znalo mi se dogodit da su ujutro oči pune ljepljive sluzi tako da nisam mogao otvoriti očne kapke, nekih drugih problema nisam imao i inače sam bio zdravo dijete dobre fizičke kondicije. Kao mladić imao sam velike probleme s aknama, iza ušne školjke često su se izbacile gnojne kvržice, kao i neugodna upala ispod desnog oka koja je kirurški odstranjena. Kasnije u tridesetim godinama mog života pukla mi je plućna maramica te sam završio 10 dana na intenzivnoj KBC Jordanovac, kao uzrok puknuća navedeno je „Spontani pneumotoraks“. Moje je mišljenje da je uzrok dugotrajan kašalj. Kasnije u četrdesetim godinama na desnom oku izgubio sam oko 70% vidnog polja, pod hitno sam prebačen u bolnicu radi sumnje na tumor. Kontrole nisu pronašle ništa sumnjivo pa su zaključili da se radi o upali očnog živca. Kad sam riješio upalu sinusa vratilo mi se vidno polje desnog oka u normalu. Zbog bola u predjelu križa oko tjedan dana bio sam gotovo nepokretan Nakon tih događaja prošlo je 19 godina, nisam imao zdravstvenih tegoba za koje bi mi bila potrebna pomoć liječnika. Danas 2018 godine sebe smatram  zdravom osobom bez ikakvih problema. Ponekad imam i povišenu temperaturu što riješim za jedan dan jer znam kako mogu potaknuti svoj organizam da se sam izbori s problemom upale. Kad sve sagledam mislim da sam uspio zaustaviti gotovo sve upalne procese koje opisujem u nastavku. 

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva pokušat ću opisati tijek upalnih procesa u našem organizmu, na žalost neki imaju većinu problema koje opisujem. Mnogi koji ne uspiju zaustaviti proces upale završavaju jako loše. Probleme prepoznajemo tek onda kad postane nepodnošljivo (neki ne prepoznaju ni tada); obilno slijevanje sluzi iz korijena nosa, bol zubi, vilice, oka i uha, zbog oteklina lice se mijenja (postaje podbolo – ružno, naočigled stari). Otekline u predjelu vrata, jako neugodnog zadaha iz usta,  bol u predjelu vrata i vratne kralježnice, bol u križima, otekline i bol u zglobovima i prstima, bol u stopalu i peti. Bol u predjelu glave, vrtoglavice, gubljenje svijesti, problemi s vlasištem, opadanje kose kod žena, po tijelu se javljaju flekovi koji se kasnije pretvaraju u otvorene rane. Suha usta i grlo. Dolazi do podsvjesnog straha (kako će proći noć što će biti sutra), oštećuje se senzori osjeta na sluznici, mladi ljudi gube volju za sex. Nitko vam ne vjeruje jer svi pregledi pokazuju da je sve u granicama normale, možda dobijete dijagnozu oznake "F" (psihički poremećaj).

Navest ću samo jedan slučaj očajnog mladića koji mi je nakon razgovora rekao, „Tako sam sretan, pa Vi ste prvi koji razumije moje probleme". Kasnije mi je u razgovoru njegov otac rekao, znate moram Vam reći moj sin je Hipohondar. Nakon dužeg razgovora otac tog mladića shvatio je u kakvom se stvarnom stanju nalazilo njegovo dijete. Pišem „nalazilo“ zbog toga što je mladić o kojem pišem danas dobro, bez psihološke i psihijatrijske pomoći.

Da puno toga se događa do tridesete godine života. Dosta toga počinje u djetinjstvu sa čestim curenjem nosa, kao mala djeca nemamo razvijene sinuse tako da dio sluzi ide prema ušnim šupljinama što ima za rezultat sumnju na upalu uha što u većini slučajeva nije upala već nakupljena sluz koju kao obranu luči treći krajnik. Nasilno uklanjanje trećeg krajnika ne rješava problem jer se kod upalnih procesa lučenje sluzi nastavlja i vrši pritisak na uši, oči i mozak, pritisak može biti toliko jak da dolazi do znatnih oštećenja. Za usporedbu siline pritiska opisat ću kako su nekad lomili kamene stijene, izbušili bi rupe u stijeni, stavili suhi drveni štap i zalijevali vodom, od siline pritiska stijena bi se raskolila. Zbog pritiska sluzi može doći do teških glavobolja, bolova u predjelu vratne kralježnice, slabe prokrvljenosti mozga što može rezultirati vrtoglavicom i gubljenjem svijesti. Pritisak može biti vremenski dugotrajan pa se dobije osjećaj pucketanja u ušima. Kod odraslih prilikom upalnih procesa sluz koja se luči ispunjava šupljine kostiju lica ( sinuse ) što otežava disanja na nos što ima za posljedicu česte upale grla ( angina i gnojna angina ). Sluz koja se slijeva niz grlo zagađena je mnoštvom bakterija koje upalni proces širi na sluznicu bronhija pluća što može rezultirati bronhitisom i astmom. Upalni proces tu ne staje već se proširuje na želudac ( GERB, gastritis, Crohnova bolest ), mokraćne putove. Kod upale sluznice mokraćnih putova muškaraca mjehur ne može zadržati tekućinu idealnih 5 sati već se potreba za mokrenjem javlja prečesto pa sve do stadija potpune nemogućnosti kontrole mokrenja. Kod žena se taj problem može manifestirati na način malog istjecanja mokraće iz mjehura prilikom kašljanja, kašalj može biti učestaliji zbog upale sluznice bronhija i nakupljene sluzi u plućima. Upalni proces se nastavlja u sluznici crijeva, na kraju debelog crijeva sluznica prepoznaje radi li se o vjetru, rijetkoj ili tvrdoj stolici, kod jačeg oštećenja sluznice u tom dijelu može doći do problema reguliranja i kontrole stolice. Opisani tijek upalnih procesu traje godinama i mogu stvoriti velike probleme. Na žalost sve više osoba ima navedene tegobe, međutim zbog nelagode i nerazumijevanju okoline o tome ne pričaju ili zadržavaju za sebe tako da se ponekad za pomoć obrate prekasno. Mnogi oko sebe imaju divne ljude koji bi učinili sve da im pomognu, neki nažalost nisu te sreće, nemaju podršku i razumijevanje problema što im dodatno pogoršava cjelokupno stanje.

Mišljenja sam da se neki problemi mogu relativno brzo ublažiti što se do sada u dosta slučajeva i potvrdilo. Moja je preporuka da se koristi ono što je u našem okruženju, svima dostupno uz minimalne troškove zato što puno toga možemo napraviti sami. Kad nešto isprobamo sami, uvjerimo se u pozitivan ishod, možda svoje iskustvo podijelimo s onima kojima je pomoć dobro došla. Dosta osoba koje imaju probleme pokušavaju ih same riješiti umjetno stvorenim sredstvima bez obzira na upozorenje o štetnom djelovanju.

Mogu pomoći kod gotovo svih problema koje opisujem, problema koji nisu posljedica fizičkog oštećenja. Moja pomoć je isključivo na prirodan način pripravcima biljnog porijekla bez kemijskih dodataka i nuspojava.

Ovo pišem potaknut činjenicom da mnogi nisu pokušali zatražiti moju pomoć misleći da radim nešto što bi moglo štetiti njihovom zdravlju ili vjerskom uvjerenju. Žao mi je što je tako, ali kad pročitaju ovaj članak neka dobro promisle. „Slika govori više od tisuću riječi“, pogledajte sliku, pogledajte reklamu, razmislite kao je sve to moguće, svakodnevno nešto novo, djelotvorno i jako učinkovito. Možda ste i sami puno toga isprobali, a vama je i dalje jako loše. Pokušajte promisliti tko griješi. Onaj tko vas uvjerava i nagovara ili onaj kome je nagovor namijenjen.

Način na koji sam opisao i pokušao pojasniti probleme temelji se na dugogodišnjem iskustvu mene i iskustvu svih kojima sam uspio pomoći, iskustvo koje nigdje nije opisano na ovaj način. Moje je mišljenje da ne postoji bolest već postoji stanje u kojem se nalazi naš organizam. Ja nisam ustanova i da sam uspio pomoći sebi i još pet osoba bilo bi puno, možda brojke nisu važne, uostalom svoj rad ne smatram alternativom. Za mnoge stvari koje opisujem u člancima imam rješenje i potvrde uspješnosti.   Svakodnevno mi se javljaju osobe sa velikim i za njih do sada nerješivim problemima, mogu Vam reći da je veliko zadovoljstvo kad od nepoznatog primim telefonski poziv, mail, sms ili u slučajnom susretu čujem iskreno „ HVALA VAM „ .Znam da će nekima zvučati nevjerojatno puno toga što pišem i opisujem, to prepuštam njima, većinu toga što sam napisao i opisao nećete pročitati nigdje drugdje.Nećete pročitati zbog toga što pišem iz iskustva riješenih problema 

Mnogi se pogrdno odnose prema alternativnom načinu pomoći kod zdravstvenih problema, kao napr., sve je to smeće, placebo, varaju lakomislene, tko uopće stoji iza njih i još puno toga što samo mašta može izmisliti. Vjerojatno u svemu ima nešto istine, međutim mišljenja sam da bi umjesto optužbi trebali iznesti argumente i rezultate uspješnosti onih koji kritike olako iznose.  

Nisam nikome alternativa, imam rješenje za puno toga što utječe na opće zdravstveno stanje, kad  pronađu učinkovito rješenje možda postanu alternativa meni. Prisjećam se kad sam neke zamolio da pogledaju nešto potpuno prirodno sa dobrim rezultatima kako su me s visoka otpilili, da baš tako „Otpilili“. Jedan mi je napisao "Pa što sam ja sve te godine išao u školu da bi sada sa vama surađivao". Ponekad mi dođe da ga nazovem i iskreno zahvalim jer sam stekao veliko iskustvo, iskustvo kako riješiti problem upale, iskustvo koje ne opisuju knjige.   

Za mnoga stanja teških bolesti  ne znaju uzrok, tvrde da su neizlječive bolesti sa smrtnim ishodom, nije mi jasno temeljem čega mogu preporučiti i propisati terapiju za liječenje bez obzira na mogući ishod za oboljelog. 

 

Vodopija Darko iz Kutine   +385921762041 Telefon, WhatsApp, Viber  

vOva e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. 

Until the mid-1990 s, I had great problems with sinus inflammation, stuffy nose, I used everything and everything, and the problem was not solved. I accidentally came into possession of a literature describing how everything around us can help us and how it is desirable to take certain ingredients. So I managed to make syrup on a natural basis, a syrup that managed to solve my problem of sinus inflammation at the end of the 1990 s, and since then I have hardly had any problems with occasionally taking syrup that I eventually made and significantly improved. Mostly over time, I extended my knowledge, helped many who sought my help and gained a great experience of solving problems of severe illness and condition. When I recall, I had great problems that I'm sure are the result of sinus inflammation, it all begins with sinus inflammation. As a child, I had frequent throat infections and manure angina, bronchitis, pneumonia. It happened to me that in the morning my eyes were filled with sticky mucus so I couldn't open my eyelids, some other problems I had and otherwise I was a healthy child of good physical condition. As a young man, I had great problems with acne, manure lumps were often removed behind the ear shellfish, as well as unpleasant inflammation under the right eye which was surgically removed. Later in the thirties of my life, my lung tissue broke and I ended up 10 days in intensive KBC Jordanovac. the cause of the breakup was “Spontani pneumotorax”. My guess is that the cause is a long-term cough. Later in the 1940 s, I lost about 70% of my field of vision on my right eye, and I was urgently transferred to hospital for suspicion of a tumor. The controls didn't find anything suspicious, so they concluded it was an inflammation of the optic nerve. When I solved sinus inflammation, my right eye field of vision returned to normal. Because of the pain in the cross area for about a week I was almost immobilized after these events it's been 19 years, I had no health problems for which I would need medical help. Today in 2018, I consider myself a healthy person without any problems. Sometimes I have an elevated temperature that I solve in one day because I know how I can encourage my own body to fight the problem alone. When I look at everything, I think I've managed to stop almost all the inflammatory processes I describe below.

Based on years of experience, I will try to describe the course of inflammatory processes in our body, unfortunately some have most of the problems I describe. Many who fail to stop the inflammatory process end up very badly. We recognize the problems only when it becomes unbearable (some do not recognize it even then); the abundant pouring of mucus from the root of the nose, pain of teeth, jaws, eyes and ears, because of the swelling of the face changes (it becomes sick – ugly, obviously old). Swollen in the neck area, very unpleasant breath from the mouth, pain in the neck and neck spine, pain in the cross, swelling and pain in joints and fingers, pain in the foot and heel. Pain in the head area, vertigo, loss of consciousness, problems with scalp, hair loss in women, flacks that later turn into open wounds appear on the body. Dry mouth and throat. There is a subconscious fear (how the night will pass, tomorrow), the sensors of sensation on the mucous membrane are damaged, young people lose their will to have sex. Nobody believes you because all the examinations show that everything is within normal limits, you may be diagnosed with “F” (mental disorder).

I'll name just one case of a desperate young man who told me after the conversation, “I'm so happy, so you're the first one to understand my problems.” Later in the conversation his father told me, you know I have to tell you my son's hypohonder. After a long conversation, the young man's father realized the true condition of his child. I write “found” because the young man I write about today is fine, without psychological and psychiatric help.

That a lot happens until the thirties of life. A lot begins in childhood with frequent runny nose, as little children we do not have developed sinuses so that a part of the mucus goes to the ear cavities, which results in suspicion of ear inflammation, which in most cases did not inflame but rather accumulated mucus, which is made up of a third end. The violent removal of the third endpoint does not solve the problem because in inflammatory processes mucus secretion continues and puts pressure on the ears, eyes and brain, the pressure can be so strong that significant damage occurs. To compare the force of pressure, I will describe how they used to break rocks, drill holes in the rock, put a dry wooden stick and pour water, the force of rock pressure would dissolve. Due to the pressure of mucus, severe headaches, pain in the area of the cervical spine, poor brain circulation can occur which can result in dizziness and loss of consciousness. Pressure can be time-consuming so you can get a sense of cracking in your ears. In adults, during inflammatory processes, the secreted mucus fills the cavities of the facial bones (sinuses) which makes breathing on the nose more difficult, resulting in frequent inflammations of the throat (angina and manure angina). The mucus pouring down the throat is infested with many bacteria that spread the inflammatory process to the mucous membranes of the pulmonary bronchi, which can result in bronchitis and asthma. The inflammatory process does not stop here but spreads to the stomach (GERB, gastritis, Crohn's disease), the urinary tract. When inflammation of the mucous membrane of the men, the bladder cannot retain the fluid ideal for 5 hours, but the need for urination occurs too often until the stage of complete inability to control the urination. In women, this problem can occur in a manner of small urinary leakage from the bladder when coughing, cough may be more common due to inflammation of the mucous membranes of bronchias and accumulated mucus in the lungs. The inflammatory process continues in the mucous membrane of the intestine, at the end of the colon of mucous membranes it recognizes whether it is wind, rare or hard stools, in case of severe damage to mucous membranes in this part, there may be problems with the Regulation and control of the stools. The described course of inflammatory processes takes years and can create major problems. Unfortunately, more and more people have these difficulties, but because of the unease and lack of understanding of the environment they do not talk about it or retain it for themselves, so sometimes they turn to the aid too late. Many around them have wonderful people who would do anything to help them, some unfortunately are not so lucky, do not have the support and understanding of problems that further worsen their overall situation.

I think that some problems can be relieved relatively quickly, which has been confirmed so far in many cases. My recommendation is to use what is in our environment, all available at minimal expenditures because there's a lot we can do on our own. When we try something alone, make sure we have a positive outcome, maybe share our experience with those who welcome help. Many people who have problems try to solve them themselves by artificially created means regardless of warning about harmful effects.

I can help with almost all the problems I describe, the problems that are not the consequence of physical damage. My help is exclusively natural to preparations of plant origin without chemical additives and adverse reactions.

I write this because many didn't try to ask for my help, thinking I was doing something that could harm their health or religious beliefs. I'm sorry that's the case, but when they read this Article, make a good deal. “The picture speaks more than a thousand words,” see the picture, look at the advertisement, think about how all this is possible, something new, effective and very effective every day. Maybe you've tried a lot yourself, and you're still really sick. Try to think about who's wrong. Whoever convinces you and persuades you or whoever the persuasion is intended for.

The way I described and tried to explain the problems is based on the long-standing experience of me and the experience of everyone I've managed to help, an experience that is not described anywhere in this way. My opinion is that there is no disease, but there is a condition in which our organism is located. I am not an institution and if I had managed to help myself and five other people would have been a lot, maybe the numbers are not important, after all, I don't consider my work an alternative. For many of the things I describe in articles, I have a solution and a confirmation of success. People with big problems appear to me every day and for them so far unsolvable problems, I can tell you that it is a great pleasure when I receive a phone call from an unknown person, an e-mail, a text or in a chance meeting, I can honestly “THANK YOU”. I know it's going to sound incredibly much to some that I write and describe, I leave it to them, most of what I wrote and described you won't read anywhere else. You won't read because I write from the experience of solving problems

Many people mistreat alternative ways of helping with health problems, such as, for example, it's all trash, placebo, cheating easily, who's behind them and much more that only imagination can invent. There is probably some truth in all of this, but I think that instead of the accusations, they should present arguments and the results of the success of those who make criticism lightly.

I'm no alternative to anyone, I have a solution for a lot that affects the general health, when they find an effective solution they might become an alternative to me. I remember when I asked some people to look at something completely natural with good results as they blew me off high, just like that. One of them wrote to me, “So I went to school all those years to cooperate with you now.” Sometimes I come to call him and I sincerely thank him for having acquired great experience, experience how to solve the problem of inflammation, experience that doesn't describe books.

For many States of serious disease, they do not know the cause, they claim that they are uncurable diseases with a fatal outcome, and I do not understand why they can recommend and prescribe therapy for treatment regardless of the possible outcome for the patient.